Vierailija

Kommentit (8)

näkevät paljon paremmin sieltä. lisäksi saa muovin siihen eteen joka suojaa tosi hyvin tuulelta ja pitää rattaat sisältä tosi lämpiminä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai siis,sitä mikä pitää renkaan kiinni siinä raudassa:) olipa fiksusti taas kuvailtu:) eli jos tämä muovi hajoaa eturengas lähtee irti

on hankala selkänojien säätö mutta kunniksit oppii niin on ok. hyvin mahtuu lapset minulla on 1.7 v typy joka on jo 15 kg ja 90 cm vielä pystyy nukkumaan hyvin mutta saas nähdä kuin talvella käy. Erittäin kevyet työntää ja mein punaset on ainaki upen väriset kanssa:)

narusta kun vetää niin istuin nousee ja kun laskee niin selkänoja laskee:) no joo,mutta vika on aika inhottava,mutta onneks siinä on kuitenkin se rauta mikä pitää renkaan kiinni niin pystysuoraan alaspäin joten jos rengas irtoaa niin rattaat jäävät kuitenkin pystyyn eivätkä kaadu nenälleen. tosin meillä on aina rikkoutumista edeltänyt jonkin asteinen törmäys oveen tai tien kivetykseen,joten vauhti on ollut nollassa.

ja äärettömän tyytyväisiä olemme olleet. meillä kaksoset,olivat 6kk kun ne hankittiin. Näppärät,kevyet ja kääntyvät vaikka sentin kolikon päällä:)Ainoo iso miinus on se että etupyörän muovi on tosi heikko,meillä hajonnut nyt kaksi kertaa mutta menee takuuseen koska se on tosi yleinen vika. laittoivat nyt viimeksi jotain kovempaa muovia siihen,mitä tilattiin hollannista asti. eli siis hajoo pakkasessa helposti. muttaa muuten ovat olleet siis todella hyvät ja asiansa ajaneet. meillä kävellään paljon ja lumihangessakin menevät ihan hyvin

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat