Onko muilla 1-vuotiaita, jotka vasta konttaa????

Vierailija

Oppiikohan kävelemään milloin... Nyt nousee tukea vasten seisomaan. Onkohan ihan normaalia?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

on niin, että motoriikka ja kielenkheitys tukevat tosisiaan, ovat riippuvaisia tosistaan, vaikuttavat toisiinnsa. Missään tutkimuksessa ei tietenkään lue, että sinun nicosi ei voi kävellä alle vuosikkaana ja olla kielihäiriöinen.Vierailija

Vie lapsesi ambulanssilla ensiapuun. Hänen on päästävä oitis nivelleikkaukseen, tai voi olla mahdollista, ettei hän kävele koskaan.

Vierailija

olen kyllä huomannut saman kuin nro5 että jompi kumpi on vahvempi osa alue lapsella. tutkimukset tehdään kyseistä tilastoa palvelevaksi. mutta mitä te olette huomanneet lähi piirissänne?

Vierailija

meillä käveltiin alle vuosikkaana vaikka puheen tuottamisessa on ongelmia. neurologillekkin on aika kun on vaikeuksia palapelien kasaamisessa ym

Vierailija

Itse esimerkiksi kävelin 10-kuukauden iässä jo hyvin, mutta 1,5-vuotiaana osasin 3 sanaa... No, puhe tuli aikanaan ja hyvin tulikin.Sitten taas oma lapseni on selväsi myös motorinen, siis karkeamotorinen. Oppinut liikkumaan keskinmääräistä aikaisemmin, mutta sitten taas " äiti" tuli noin vuoden iässä ja pinsettiotekin löytyi vasta 10 kk.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat