mikähän on että nykylapsilla

Vierailija

on monilla puhe ongelmia? mistähän tämä johtuu?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Vaikea sanoa, mikä on se " entinen" , mihin ap vertaa " nykylapsia" . Meidän lapsuudessamme 10-30 vuotta sitten oli ehkä tarjolla enemmän puheterapiaa (itsekin kävin ala-asteella) kuin nykyisin, mutta nykyisin on varmasti kuitenkin edelleen paljon enemmän terapiatarjontaa kuin vaikka 1950-luvulla.9

Vierailija

tämä terapia on vähentynyt koko ajan viime vuosikymmenet, koska terapiapaikat täyttyvät koko ajan vaikeampiongelmaisista lapsista. Miksi heitä sitten on enemmän, sitä en tiedä.

Vierailija

Tunnetko useamman lapsen, joilla on puheongelmia? Se voi olla sattumaa eikä tarkoita, että nykylapsilla olisi enempää puheongelmia kuin entisajan lapsillakaan.Varmasti entistä useampi lapsi käy nykyään puheterapeutilla, mutta se johtuu vain siitä, että näitä vaikeuksia diagnosoidaan paremmin, ei siitä, että niitä välttämättä olisi entistä enemmän.

Vierailija

ei täältä kukaan mitään viestejä siirtele. Se, ettei nuo numerot täsmää, johtuu teknisestä viasta (=viestin lähettäminen ei ole onnistunut) eikä siitä, että joku niitä sensuroisi.

Vierailija

koska heillä on vaikeuksia olla muiden lasten seurassa ja ovat agressiivisä koska eivät osaa sanoilla purkaa tuntojaan vaan lyövä yms

Vierailija

nykyisin tavallisia äännevirheitä ei korjata missään, ainoastaan ne lapset, joilla on paljon suurempia kielellisiä vaikeuksia saavat puheterapiaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat