pystyykö tehdä munatonta kääretorttua?

Vierailija

Kommentit (4)

Vierailija

alla resepti, jonka tekijä on moderaattori/ylläpitäjä anna oikeutta eläimille -sivustolla:Vegaaninen kääretorttu2 dl vettä

5 tl Loprofin/Orgran tms kananmunankorviketta (vastaa 4-5 munaa)

2 tl leivinjauhetta

6 rkl perunajauhoa

2 dl sokeria

(3 rkl kaakaojauhetta)Vatkaa vesi ja munankorvike kunnolla sekaisin.

Lisää loput aineet (siivilän läpi jos on klönttivaara) ja sekoita

Paista 250 asteessa noin 8 minuuttia, tai kunnes pinta on kypsä

Jäähdytä, sokeroi, kumoa, täytä, jne normaalin kääretortun tapaanÄlä masennu, jos ensimmäisellä kerralla ei tule täydellistäKoosta pitää sanoa, että taitaa olla aika pitkälle mielipideasia, onko tää sopiva, iso vai pieni. Kokeilemalla löytyy oma suosikkikoko. Mä huomasin, että mitä paksumpi, sen hankalampi kääriä repeämättä. Siis mä en repeillyt, vaan torttu Niin ja jos on liian pieni taikina, se jää reunoilta ohueksi ja palaa. Se ei toki haittaa, ne osiot voit leikata pois, mutta jos tekee sen kokosen taikinan, että peittää pellin kunnolla, palovaaraa ei ole.

Orgrania saa Punnitse ja Säästä -kaupoista Tampereelta, Turusta tai briteistä/jenkeistä tilaamalla. Loprofinia saa Yliopiston Apteekista tilaamalla, mutta on ihan törkeän kallista, eli en suosittele. Sillä kyllä tulee tosi hyvää kääretorttuaJa soijajauholla olen itse kokeillut kääräriä, mutta jää jonkin verran sitkeäksi ja koko höskä piti kääriä kostutettujen leivinpapereiden välissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat