Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ihmettelen, kuin joillekin ei riita se himmea haamu testissa vaan tehdaan testeja toistensa peraan viivan tummenemisen vuoksi... Turhaa.

Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija

Että mullakin tuli haamu reilu viikko siitä kun menkkojen olis pitäny alkaa, mutta vauvaa vaan ei tullut. Piti tehä ihan toinen testi, jotta varmistuisi raksudesta, mutta toinen testi olikin nega:( eli ei haamuihin aina luottamista.

Vierailija


Ja hehkuttaa muille (esim. Truplille) " oireita" ja " miehuksen" suhtautumista. Ja sitten todellakin itketään sitä " keskenmenoa" . VOI ELÄMÄ!!! Mutta eihän näillä ahkerimmilla palstaajilla taida oikeasti elämää ollakaan, ainoastaan tämä kvasimaailma.Oikeassa elämässä ihmiset rakastuu -> rakastelee -> tulee raskaaksi -> synnyttää lapsen -> hoivaa lasta -> jne jne.

VOI ELLÄIMEN KÄSI!

Vierailija

Jo 7 kertaa on käynyt niin että 3pvää kuukautisten myöhästymisen jälkeen olen tehnyt raskaustestin (eli en takuulla ole tehnyt liian aikaisin...) jossa tuloksena on ollut vaalea kapoinen viiva. Kuitenkin 6 kertaa on käynyt niin että viikon kuluttua tulos onkin ollut täysin negatiivinen. :-(Ja täytyy myöntää että toisen tuollaisen kerran jälkeen olen testannut aina parin päivän välein ensimmäisen testin jälkeen ja toivonut kädet ja jalat ristissä näkeväni sen viivan vahvistuvan. Nyt vihdoin kävi niin.Ei siis ole suinkaan varmaa että se haalea plussa pysyy plussana!Vierailija

Toki halusin sen varmistaa.Ja kun kerran toinen testi oli kaapissa odottamassa niin miksipä sitä säästämään johonkin tulevaisuuteen, varsinkin kun ajatus olisi että tämän lapsen jälkeen lapsiluku on täynnä.Mitäs se sua riepoo jos joku haluaa tehdä testejä enemmän kuin yhden?

Vierailija

Tai vaikka vähän kauemmankin, jos kantti vaan kestää. Ja se himmeä viiva on MYÖS jo plussa. Turha niitä testejä on tehdä vaan tekemisen ilosta. Sitä paitsi neuvolassa voi testata ihan ilmaiseksi, sen kun hakee sen pissapurkin ja lähetteen, niin se on siinä.

Vierailija

ja sitten kun menkat alkavatkin päivälleen oikein, niin itketään sitä " keskenmenoa" , olihan se selvästi haamuviiva, tai ainakin viivanpaikka!säälittävää...jos ei ole kärsivällisyyttä odottaa edes sitä, että menkat olisi päivän myöhässä, miten kärsivällisyys riittäisi muka lapseen?

Uusimmat

Suosituimmat