Seuraa 

Onko täällä kantoliinaihmisiä paikalla? Löysin babyidean sivuilta taskuliinan, josta kiinnostuin. Jutusta ei kuitenkaan tullut ilmi, minkä ikäistä vauvaa siinä voi kantaa ja missä asennoissa. Onko kellään ollut tätä pikaliinaa, jotta voisi kertoa kokemuksia? Kiitos!

Kommentit (6)

En ole ihan varma tarkoitatko taskuliinalla trikoista hug-a-bug -liinaa. Siinä on tasku edessä . Oma trikoinen liina on muuten samanlainen kuin taskuliina, mutta ilman taskua ;). Minulla on siis pikku ruun trikoinen liina, joka on halvempi kuin tämä taskuliina. Olen käyttänyt sitä heti vastasyntyneelle, ensin muutaman viikon kehtosidonnassa, sitten sammakkoasennossa kasvot minuun päin ja nyt (vauva 3,5kk) buddha-asennossa kasvot ulospäin. Erittäin helppo sitoa, suosittelen. Käsittääkseni hug-a-bug-liinassa voi tehdä kaikki samoin.

Mukavaa liinailua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huggis on minullakin entuudestaan. Olen kyllä tykännyt siitä, mutta välillä on tilanteita, jolloin haluaisin nostaa vauvan kyytiin vain vähäksi aikaa tai nopeasti ja silloin ärsyttää käydä pitkää liinaa kieputtamaan. Nyt talveksi voisi olla kiva se fleece-taskuliina, mutta tietoa tosiaan haluaisin lisää. Onko kokemuksia?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat