Vierailija

http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=2527522&p=2&tmode=1&smode=1tuo ketju ylistää sen ihanuutta. Uusi syntymä on tietysti ihana asia, mutta minua se synnärillä olo ahdisti. En saanut viikkoon nukuttua. Kotiuduttuani oli ihan paleluhorkassa kaiket yöt valvottuani, itkuinen jne.

Kommentit (20)

Tuohon aikaan kun lasta ei saanut viereen vaan vauva oli vauvalassa. Mulle koko ajan toitotettiin, että tämä äiti nyt lähtee nukkumaan, mutta minä kökin sitkeesti vauvalassa, lapseni vieressä. Jouduimme olemaan 6 päivää sairaalassa koska pojallani oli keltaisuutta.Kuopuksen kanssa olimme pakolliset 48tuntia perhehuoneessa ja sitten kotiin ihanaa vauva arkea nauttimaan.Olen joutunut olemaan aika pitkiäkin aikoja sairaaloissa elämäni aikana, että en ole yhtään ylimääräistä päivää sairaalassa.Enkä todellakaan osaa nauttia siitä olosta yhtään. En valmiista ruuista, en makoilusta, en niin mistään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eipä siellä olisi kauemmin kai pidettykään, viime synnytyksen jälkeen kysyivät välittömästi, aionko lähteä kotiin vai jäämmekö osastolle.

vaipatkin piti tiettyyn tyylkiin vaihtaa eikä niin kuin itsestä olisi ollut luonnollisinta. vauva itki ja roikkui tississä vaikkei syönytkään,oli tarve imeä ja tuttia ei saanut antaa.en saanut nukuttua kun piti olla kirjaamassa milloin syönyt viimeeksi..

vauvaa. Onneksi sain olla sellaisessa huoneessa, jossa oli toinen äiti jonka vauva oli teholla. Jouduin olemaan sairaalassa aika monta päivää ja minut siirrettiin aina sellaiseen huoneeseen, jossa ei ollut vauvoja.

Kaikki meni kyllä ok, hoitsut ja kätilöt oli ihan mukavia ja mulla oli oma huone, mutta en vaan oikein kestä olla sairaalassa - en esimerkiksi saanut nukuttua ollenkaan, vaikka vauva oli jopa välillä hoitsujen huoneessa nukkumassa. Että vaikka ei oikeasti olisikaan kamalaa, niin kamalaa voi silti olla... =)

En saanut myöskään nukuttua, koska siellä oli järkyttävän kuuma. Viikko piti kärvistellä, mutta hoitajat olivat kyllä mukavia. Mielelläni olen menossa talvella uudestaan, ei siis kammoa :-)

Itse toivuin huomattavasti paremmin kotona. Vanhemmat ihmiset kauhistelivat, että heitettiin niin nopeasti ulos.Poistuin kyllä ihan omasta halusta todelliseen elämään!

Oli todellakin tympeää ravata edestakaisin oman osaston ja vto:n väliä. Olin myös niin paljon vauvan luona kuin pystyin. Mutta siellä oli ahdasta ja tuntu jotenkin, että oli " tiellä" , joten piti välillä antaa tilaa. Tuskinpa siellä oli oikeasti tiellä, mutta jotenkin se (ensisynnyttäjästä) siltä tuntui...t. 12

huonekaverin vauva huusi naama punaisena koko ajan ja huonekaveri itse ramppasi tupakalla jättäen pentunsa huutamaan. lepää siinä sitten vaikka oma vauvasi nukkuukin koko ajan :(lisäksi kätilöt, hoitajat yms. oli tosi tylyjä ja v-mäisiä, se ei voinut johtua vain itsestäni..... onneksi pääsin kotiin 48h lapseni syntymästä. imetysohjausta en tietenkään saanut.reissussa ei ollut mitään hyvää muuta kuin se, että sain maailman ihanimman pojan!niin että sinne vaan ihanaan KYSiin synnyttämään mammat!!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat