Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka paljon laitat rahaa lapsesi vaatteisiin puolessa vuodessa ja saatko paljon vaatteita tutuilta ja lahjaksi?Haluan ostaa kestäviä mutta suht. edullisesti, onko ehdotuksia?

Kommentit (17)

Kivasti pukeutuu taaperoni ainakin omasta mielestäni :) Menee rahaakin enemmän kuin todella tarvisi, sillä olen aika vaatehullu ja ostelen ihan liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostan joskus myös JJ:stä tai Bobosta,sit ihan Cittarista ja Prismasta jotain. Lopuksi vielä huuto.netistä ja kirppiksiltä. Myönnän et rahaa kuluu varmaankin ihan liikaa. En laske.

jos kestäviä ja edullisia etit, H&M on ehdoton valinta! Vaatteet järkevästi suunniteltuja (= helppoja pukea päälle), suht edullisia ja pestävissä 60:ssä.

Asumme pienellä paikkakunnalla, joten valinnanvaraa ei paljon ole. Käytän kuukaudessa noin 200,- -400,- lapseni vaatteisiin. Jos käymme isolla paikkakunnallla (Helsinki/Oulu) voi kerralla mennä tuo sama summa.

ostelen yhtälailla kirppiksiltä ja lastenvaateliikkestä merkkivaatteita. Vaatteisiin kuluvaa rahamäärää en ole koskaan tarkemmin laskeskellut. Ostan, jos vaate miellyttää vaikkei tarvetta juurikaan olisi.

Voi jo ostaa alennuksesta etukäteen ja odottaa kun lapsi kasvaa. Yritän löytää vaatteita nykyään muualtakin kuin HM:stä. Netistä löytää kivasti vaihtoehtoja, en mene Boboon tai erikoisliikkeeseen jossa vain erikoismerkkejä. Onko kivoja ja edullisia lastenvaateliikkeitä helsingissä muita kuin noi erikoisliikkeet? pienemmät ketjut?

Citymarket, Tarjoustalo, Seppälä, Lindex, H&M ja ihan varsinainen lastenvaateliike, joskin sieltä ei niin usein hinnan takia.Lapsia 4. Niin ja jotain uudenveroisia myös kirpparilta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat