Mistä ostat lapsesi vaatteet?

Vierailija

Kuinka paljon laitat rahaa lapsesi vaatteisiin puolessa vuodessa ja saatko paljon vaatteita tutuilta ja lahjaksi?Haluan ostaa kestäviä mutta suht. edullisesti, onko ehdotuksia?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Kivasti pukeutuu taaperoni ainakin omasta mielestäni :) Menee rahaakin enemmän kuin todella tarvisi, sillä olen aika vaatehullu ja ostelen ihan liikaa.

Vierailija

Ostan joskus myös JJ:stä tai Bobosta,sit ihan Cittarista ja Prismasta jotain. Lopuksi vielä huuto.netistä ja kirppiksiltä. Myönnän et rahaa kuluu varmaankin ihan liikaa. En laske.

Vierailija

Tarjoustalossa on niin halpoja vaatteita, että saa monen monet ostettua 50 eurolla ja kestävätkin jopa kierrätystä lapselta toiselle.

Vierailija

Mitä mieltä yleensä ootte kun saatte lahjaksi jotain mitä ei sit tuu ollenkaan käytettyä? ikävä antaa lahjaa kaverille eteenpäin

Vierailija

Tosin tykkään sen valikoimasta ja hintatasokin edullinen.

Meillä menee puolessa vuodessa ehkä 50kymppiä, mummuilta saa tosi paljon.

Vierailija

jos kestäviä ja edullisia etit, H&M on ehdoton valinta! Vaatteet järkevästi suunniteltuja (= helppoja pukea päälle), suht edullisia ja pestävissä 60:ssä.

Vierailija

Asumme pienellä paikkakunnalla, joten valinnanvaraa ei paljon ole. Käytän kuukaudessa noin 200,- -400,- lapseni vaatteisiin. Jos käymme isolla paikkakunnallla (Helsinki/Oulu) voi kerralla mennä tuo sama summa.

Vierailija

ostelen yhtälailla kirppiksiltä ja lastenvaateliikkestä merkkivaatteita. Vaatteisiin kuluvaa rahamäärää en ole koskaan tarkemmin laskeskellut. Ostan, jos vaate miellyttää vaikkei tarvetta juurikaan olisi.

Vierailija

Voi jo ostaa alennuksesta etukäteen ja odottaa kun lapsi kasvaa. Yritän löytää vaatteita nykyään muualtakin kuin HM:stä. Netistä löytää kivasti vaihtoehtoja, en mene Boboon tai erikoisliikkeeseen jossa vain erikoismerkkejä. Onko kivoja ja edullisia lastenvaateliikkeitä helsingissä muita kuin noi erikoisliikkeet? pienemmät ketjut?

Vierailija

Citymarket, Tarjoustalo, Seppälä, Lindex, H&M ja ihan varsinainen lastenvaateliike, joskin sieltä ei niin usein hinnan takia.Lapsia 4. Niin ja jotain uudenveroisia myös kirpparilta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat