Vierailija

Siis näitä jumalattomilla pyörillä varustettuja, haisevia, älytöntä ääntä pitäviä romuja, joilla jyrätään vanhoja autoja lyttyyn. En ymmärrä, miksi moista p*skaa pitää maailmassa järjestää, ja kuka ihme niitä näytöksiä oikein katsoo? Jotkut alkueläimen asteelle jääneet äijät ilmeisesti?!Aamulehden kannessa kolme pikkupoikaa pieli käsiä korvilla, kun melu kävi korviin. Ymmärtäisitte edes olla raahaamatta lapsia moisiin järjettömiin paikkoihin!

Sivut

Kommentit (22)

Lainaus:


Ei muuten aidoilla white trasheilla edes ole jonnekin mm-ralliin ulkomaille mitään asiaa. Kahden aikuisen reissu lippuineen päivineen maksaa helposti lähemmäs 2000 euroa, jos ei nyt ihan pihilinjalle rupea.

Jo pelkkä vapaa yksityisautoilu on nykypäivänä moraalisesti arveluttavaa, saati tuollaisen tuhoamis-saastuttamis -mallin siirtäminen seuraavalle sukupolvelle, jonka pitäisi oppia kunnioittamaan luontoa ja päästää ihmiskunta pois tästä öljyajan noidankehästä.White trash -ameebat toki eivät tätä voi käsittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kävimme nimittäin pari vuotta sitten koko perheen voimin Hartwall-areenalla katsomassa monsteriautoja. Lapsista (kolme poikaa) oli ihanaa ja uudelleenkin pitäisi päästä - äidille kyllä yksi kerta riitti.

että samassa näytöksessä oli FMX-esitys kanssa. Ne monsterit tuli siinä sivussa. Ihan hauskoja ne olivat! Relatkaa nyt vähän...

Minne sitten perheenne viette? Savonlinnan oopperajuhliille? Ja mieskin ihan aidosti "nauttii" kun pakolla sinne raahataan, ettei tulisi riitaa.

Juu juu.

Meillä ainakin katsotaan autourheilua, vaikka kyllä akateemisessa ammatissa ollaankin. Pitäisiköhän jättää ulkomaille tehdyt ralli- ja formulareissut sitten tekemättä tai mennä jonnekin Milanon La Scalaan sen sijaan?

Hmm...

Ei muuten aidoilla white trasheilla edes ole jonnekin mm-ralliin ulkomaille mitään asiaa. Kahden aikuisen reissu lippuineen päivineen maksaa helposti lähemmäs 2000 euroa, jos ei nyt ihan pihilinjalle rupea.

Vaan selittäisin, että sellainen kovia ääniä päästelevät autot ovat vähän hassuja, ja kurjia juttuja luonnolle, eikä siksi ole hyvä tukea sellaista toimintaa. Opettakaa hyvät ihmiset hieman perspektiiviä lapsillenne.

eli white thrash. Ymmärrän kyllä, että esiteini-ikäiset pojat ovat kinnostuneita, enkä heitä löisi heti leimalla. Aikuisia siis kyllä.

Oletko koskaan miettinyt, miten järjettömät instituutiot tuollaisiakin pyörittää jatkuvasti maailmalla? Samalla vauhkotaan kestovaipoista ja ilmanston lämpenemisestä, mutta sitten viedään Aino ja Aatu katsomaan, kuinka järjettömät bensasyöppöautot vähän pörisee ja kuinka ne on varta vasten raahattu aina Jenkkilästä asti tänne ihmeteltäväksi, unohtaen autuaasti millainen ympäristökuormitus niiden siirto-opertaatio on, puhumattakaan käyttötilanteista.Sama homma joku formulat. Pitäisi kieltää ja lopettaa koko homma vedoten ympäristön rasitukseen.

Joskus 12v poikani yritti jotain vinkua, että ei kiinnosta. Siinä sitten onkin kasvattajalla syytä katsoa peiliin ja miettiä mitä linjaa haluaa, että lapsi noudattaa lopun elämänsä. Sanoin, että me ei roskaa harrasteta, olemme sivistyneitä ja koulutettuja. Varmaan ne samat mammat jotka antavat lastensa katsoa jotain noin roskamaista antavat lapselle oluttakin maistaa jo alle kouluiässä jos vain pyytävät! Makaavat sohvalla sunnuntaisin ja kittaavat kaljaa koko perhe. Hyh.

ihana kun kunnon moottori jyllää... Siinä ihan fiilikset huipussa.

Ihan tuleee kylmätväreet, kun ajatteliinkin sitä näkyä ja etenkin ääntä.Heinäkuussa taas täällä. Ja takuullaolen paikalla

Jaa'a, ehkä me ollaan sitten white trashiä :) Miten meitä nyt analysoisi: hyvätuloinen yrittäjäperhe, minä kotiäiti. Korkeakoulutettuja molemmat.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat