Vierailija
Viranomaisetkin ovat sitä mieltä, että rokotuksia ja lääkkeitä tarvitsevat pääasiassa ne joillla on ongelmia vastustukyvyssä, kuten vanhukset ja sairaat.Musta on tosi hienoa tietää, että jos vakavasti sairas lapseni (jolla ei ole vastustuskykyä) sairastuisi nyt influenssaan, en saisi hänelle lääkettä kun hysteeriset ihmiset ovat hamstranneet niitä kotiinsa lintuinfluenssan pelossa.

Kommentit (13)

Varsinkin kun lääke ei poista tautia, ainoastaa lieventää oireita. Hyvin terve ja vahva ihminen saattaisi oireet kestääkin koko laajuudessaan, mutta sairaat ja heikkokuntoisille lääke olisi ehdottoman tärkeä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olisi saatavilla lääkettä, eikä tarvitsisi pelätä " priorisointia" .Mä en ole itse lääkettä hamstrannut, mutta en yhtään ihmettele enkä syyllistä niitä jotka niin tekee.

Vierailija:

Lainaus:


Musta on tosi hienoa tietää, että jos vakavasti sairas lapseni (jolla ei ole vastustuskykyä) sairastuisi nyt influenssaan, en saisi hänelle lääkettä kun hysteeriset ihmiset ovat hamstranneet niitä kotiinsa lintuinfluenssan pelossa.
tai siis voi antaa, mutta se lääke saattaisi olla yhtä vaarallinen kuin lintuinfluenssa..

Ja mistäs te tiedätte, mihin ryhmään se pandemia iskee pahiten? Eikös Espanjantautikin - kumma kyllä - tappanut suhteessa eniten 20-40 vuotiaita?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat