Vaatteiden merkkaus tarhaan

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millä konstilla olette merkinneet lastenne vaatteet tarhassa? Minä en keksi oikeastaan muuta kuin kirjoittaa kuulakärkikynällä nimi taikka sitten tilata niitä kankaisia nimilappuja ja ommella kiinni, mikä on kuitenkin tämmöiselle laiskalle aika hankalaa. Kuulakärkikynällä merkkaus on siitä ikävää, että jos aikoo käyttää samoja vaatteita toisellekin, niin sitten on väärä nimi vaatteessa taikka yliviivauksia jne.Vinkkejä?

Kommentit (4)

Vierailija

Niminauhojen ompelu sujuu suht kivuttomasti niin, että ompelen keskeltä kahtia taitetun nauhan päistään kiinni vaatteen saumaan (pesuohjelapun tapaan), yleensä sivusaumaan. Siihen ei tarvitse kuin pari pistoa eikä langan värillä ole väliä.

Myös silitettäviä nauhoja saa, mutta nekin saattavat irrota pesussa/joustavissa kankaissa eli ne tarvitsevat muutaman kiinnityspiston.

Vierailija

Vaatteet, jotka on tarkotus jättää pikkusisko(i)lle, laitan vain sukunimen.

Joihinkin vaatteisiin (esim hatut) olen sisäpuolelle liimannut pienen kaistaleen sitä " tarrapaikkaa" ja nimi siihen. On oikein passeli, eikä tuhottoman kalliskaan.. n3e arkki ja yhdestä arkista saa tosi monta nimilappua, ja paikkojakin :)

Vierailija

Osta merkkaus tussi myydään ainakin ompelutarvikeliikkeissä tai sitten oikeen permanent tussiSukkiin ja lapasiin nimen saa vanhalla kunnon laastari teipillä eli apteekista sitä ruskeeta kangasteippiä pitäisi pysyä pesussa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat