Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kolmivuotias selvisi yksin 2 viikkoa kuolleen aidin vierella Skotlannissa!!

Vierailija

Pienen Michael pojan aiti oli kuollut astmakohtaukseen ja poika eli kaksi viikkoa asunnossa syomalla perunalastuja ja juomalla mehua. Oli osannut myos kayttaa pottaa.

Pojan mummo oli lopulta loytanyt heidat, kun paivakodista oltiin huolestuneena otettu yhteytta mummoon, kun lasta ei ollut nakynyt kahteen viikkoon. poliisin tullessa poika oli ollut nalkiintynyt, janoinen ja pysyi hadin tuskin pystyssa! Han oli myos yrittanyt katsella postiluukusta apua, mutta ei ollut nahnyt ketaan.

Michael on nyt sairaalahoidossa ja luultavasti terveys palautuu taysin ennalleen. han ei ymmartanyt aitinsa kuolleen, vaan oli rauhallisesti leikkinyt junaradallaan. Kertoo paikallinen sanomalehti.Kammottavaa!!1

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

onneksi selvisi hänkin! Äiti oli saanut jonkun kohtauksen.Sen sijaan takavuosilta on jäänyt mieleeni myös Ruotsista tapaus, jossa äiskä löysi miehen baarista ja lähti ex tempore illan päätteeksi Kreikkaan parin viikon reissulle. Unohti vain parivuotiaan yksin kotiin. No, lopputulos oli pahin mahdollinen.

Vierailija

Tuo muistelemasi Ruotsin tapaus oli kylläkin ihan vaan elokuva, joka oli fiktiivinen. Ei sellainen tietysti oikeastikaan täysin mahdotonta olisi kai, mutta tuo elokuva ei ollut todellisuuteen perustuva.

Vierailija

äiti ahdistui, väsyi ja lähti kotoaan, jätti vähän reilun vuoden ikäisen kotiin yksin. vauva kuoli, tietysti. _tosi_ ahdistava elokuva, meni yöunet vähäksi aikaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat