Vierailija

Pikku-tyyppi kyseli pinoa, niin tehdään semmonen. :)Edelliset löytyy täältä: [http://www.vauva.fi/keskustelut?p_p_id=forum_WA...|http://www.vauva.fi/keskustelut?p_p_id=forum_WAR_perhe&p_p_action=1&p_p_...

Kommentit (10)

no niin =) juuri ajattelin, että ihanaa saan kirjoittaa asiani ihan rauhassa, niin eikös pärähtänyt väestöhälytyskokeilu soimaan ja lasten huoneen ikkuna auki.. että se niistä päiväunista. vielä ois ilmeisesti unta vaan riittänyt.meillä on eemelillä 8 hammasta. painoa 9,6kg ja pituutta 75cm. oikea äidinpoika. ja seuramies.. mitä enemmän porukkaa ympärillä ja mitä enemmän häntä huomataan, sen parempi. ei juurikaan viihdy yksin, eli aivan täysin erilainen kuin isosiskonsa. syödään ihan samaa jo kuin muutkin ja kaikkee on maisteltu. pylly alueen ihon kanssa ollu ongelmia, sitä nyt tarkkaillaan mikä sen voisi aiheuttaa.saa nähdä kuinka käy, jos tässä vielä vauvaa taloon tulee, ollaan sellaisesta tuon uuden miehen kanssa puhuttu.. (eka suhde, sitten lasten isän jälkeen.. onhan siitä jo kohta 2v kun erottiin) vaikka suhde onkin vielä tosi tuore. mulla todettiin rakkulat munasarjoissa jälkitarkastuksen yhteydessä ja haluan lapseni muutenkin alle 30v. tiedän, että saan paheksuvia katseita ja puheita kaikilta, varsinkin sukulaisilta. se tässä mietityttääkin. mies on kuitenkin valmis vastuuseen ja tulee erinomaisesti toimeen jo noiden olevien lasten kanssa., rakastaa ja rakastan. mä vaan emmin, juurikin tuota toisten reagtioo.. ja sektioo..

pari rohkaisevaa järjen sanaa voisi olla paikallaan =)mutta nyt lähden syöttää ton pienen miehen ja laittaa pyykit. kolmelta haettava isosisko sitten päiväkodista..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä siis poju täytti vuoden 2.5.. vauhtiveikko tuntuu tuo pieni olevan, juoksee, kiipeilee ja kiusaa isoveljeään.. silmät sais olla selässäkin ja käsiäkin olis kiva olla muutama ylimääräinen.. mutta toisaalta niin ihana ikä

Kyllä on rasittava vaihe menossa nyt meidän pojalla. Pihalla on ihan mahdotonta kun kokoajan juoksee parkkikselle ja käy rämpyttämässä ihmisten postilaatikoita ja kiipeää joka paikkaan ja tulee nenälleen alas. Hetkeäkään ei olla paikalla... Sisällä kiivetään kans joka paikkaan, kaikki kaapit ja vessanpönttö pitää nuohota ja nuoleskella. Voi sitä riemua kun voi loiskutella vessan veden kanssa... En muista kuinka ihmeessä pärjäsin kahden 1v kanssa aikoinaan kun nyt tuntuu että tämä yksikin vie hermot ihan totaallisesti.Sampo vetää herneet tosi syvälle nenään vähintään sen kaksi kertaa päivässä, ihan uusi asia minulle että näin pieni voi olla niin kiukkuinen ja omatahtoinen, tai sitten aika on vain kullannut muistot edellisien kohdalla :pIllat ja yöt ovat ihan kauheita. Jätkä menee kiltisti nukkumaan, mut heräilee illan aikana vaihtelevasti 5-10 krt eikä millään rauhoitu. Yöllä sitten herätään sen pari kertaa ja voi helposti valvoo tunninkin putkeen. Ollaan tassuteltu ja huudettu, paijattu ja silitelty eikä mikään auta. Mulla varsinkin rupee olemaan proput aika lopussa ton kanssa, sitä on ollut melkein koko herran elämän ajan, enemmän tai vähemmän.Neljättä ollaan haaveiltu aina silloin tällöin ja ollaan mekin, avioliitossa oleva pari törmätty sellaiseen negatiiviseen palautteeseen että huh huh. Ollaan kuulemma itsekkäitä ja ties mitä kun vielä edes ajattelemme lisää muksuja. Pitäs olla tyytyväinen kolmeen terveeseen eikä olla ahne. Vedetään rahat ja vaikka mitkä keskusteluun aina mukaan. Jotenkin ihmetyttää että miten se ihmisiä liikuttaa montako lasta kukakin tekee ja millä aikataululla. Vois jokainen pitää huolen omista asioistaan, eikä aina tuomita toisten tekemisiä.

Se nyt on varmaan että tekee niin tai näin niin aina se on jonkun mielestä väärinpäin... Pitäs vaan osata olla välittämättä muiden puheista, mutta se ei ole niin helppoa, tiedän...Itselläni koulu loppui ja ihanaa, 2,5kk vapaata. Vajaa 2 v ku vielä jaksais niin sitten olis osa plakkarissa:) Kauheen pitkältä vaan tuntuu!martina,sampo 1v 1kk ja tyttö&poika 4v!

Anette täytti 1-v 12.5. On kyl niin tyttömäinen tää meijän neiti, pillahtaa itkuun jos vähän kielletään jotain tekemästä, tai ei saa mitä haluaa. Yhtä herkkä ku äitinsä :) Ei osaa vielä kävellä, mut hyvin menee kun pitää yhdestä kädestä kiinni, konttaamalla menee sitäkin lujempaa.

Isoveljen (4-v) kanssa tulee sillon tällön riitaa leluista. Osaa sanoa vasta yhden sanan: anna..näyttää jotain ja sanoo anna anna anna. Kaikki ruoka kelpaa ja on kova syömään, silti vielä pikkunen tapaus, 1-v neuvolassa 7700g ja 72 cm.

Nukkuu vielä kahet päikkärit ja yöunet menee siinä klo 20-7.30 välillä.

Anette on ihan mun perään, en saa edes mennä päikkäreille rauhassa kun se jää oven taakse itkeen, vaikka isänsä on sen kanssa.

Ite oon tehnyt töissä jo viikonloppuja ja nyt muutamia arkipäiviä kun mies lomalla. Laitoin A:lle päiväkotiin hakemuksen, mut voi olla että saa paikan vasta talvella, mut eipä tuo haittaa.

mutta nyt täytyy itekin mennä nukkuun, alkaa pahasti silmäluomet painaan, krooh

T:äite ja lapset

Ihana, et muiltakin löytyy näitä ikiliikkujia. Meil ei viel kävellä, mut joka paikkaan ehtii. Ei siis voi enää mitään tehdä muuta kun valvoo koko ajan. Aika kultaa tosiaan muistot tai sit poika on tullut isäänsä. Vessa on himokohde, jollei sieltä saa haukattua wc paperirullista paloja niin ainakain rullaa vedetään metreittäin ja kädet on pöntössä jos takamuksensa nostaa. Meil kun äiti ei oo missään yksin ( ei omasta tahdosta ).Mut me kokeiltiin uimahallia ekan kerran ja mä olin ihan ihmeissäni, et näin pieni ui. Kädet ja jalat polskii ihan oikeesti, siis pidin tietysti kiinni, mut teki itse uimaliikkeet. Me ei kai ekan kans uitettu lainkaan, kun must tää oli niin uutta ja ihmeelistä. Mut hauskaa oli ja puoltuntia jaksoi uiskennella.Kotiruokaan ollaan siirrytty ja hyvin on mennyt alas. Nyt päätin, et hedelmäsoseetkin saa poistua. Ostin mehukeittoa ja sekin maistu. Kaikessa on vaan hirveesti sokeria laitettu. Poikahan toki tykkää, mut vaaka ei. Valokuvaajakin naureskeli, et onks sil ylimääräset lihakset käsivarressa.Nukahtamiset on ruvennu venyy.... menee 40min. En tiedä onko kuumuus vai oisko kohta aika lyhentää päikkäreitä. Nukkuu päivisin 2x 1 1/2-2 h unet ja yöllä tulee n.8-9h. Mites muut nukkuu???Aamu ja iltatissi edelleen menee. Millonhan poika meinaa lopettaa?Että semmosta täällä. Nyt pitäs mennä nukkuu, et jaksais taas 05.00 herätä. Kääk!Villapöksy +lapset 1v ja 5v

jos vaikka kuulumisia tulisi lisääkin.Meillä ei vielä mitään uutta, itse-seisomista opetellaan ja käsistä pitää kävelyttää vähän väliä. Mutta eipä ole kiirettä sillä taidolla, pysyy paremmin perässä. :)t:äippä ja Joona 1v2kk (huomenna) + 3 isompaa

Me ollaan palattu taas arkeen. Koulu on loppu ja uimakoulu on vasta parin viikon päästä, joten kaikki muksut on kotona. Mies meni tänään töihin isäkuukauden jälkeen ja se tuntuu vähän oudolta, kun koko kuun oli kotona. Tai no kävi se sunnuntaisin töissä. :D Remontti on vähän vielä kesken (yks kaappi pitäis laittaa paikoilleen) ja talo kaipaa perusteellista siivousta. Tavaroita ja varsinkin puhdasta pyykkiä on joka paikassa, kun ei viitsi kaappia täyttää ennen kuin on paikallaan. Muuten pitää taas se tyhjätä. Mutta kai se tästä vähitellen, ainakin juhannukseksi. Toivottavasti.Joonalla on nyt 5 hammasta ja lisää on tulossa. Eilen söi ihan innoissaan muiden kanssa spagettia, tänään selviää sitten miten maha siihen reagoi. Jos vaikka siirryttäis kokonaan samaan ruokaan kuin muutkin. Tähän asti oon vielä laittanut purkillisen valmista sekaan, mutta taidan luopua siitäkin. Hedelmäsoseet saa vielä olla puuron kanssa ja välipaloina.Puuta pitkin mennään ahkerasti ja kontaten sinne mihin ei muuten pääse. Portaat on jo vanha juttu, osaa mennä ylös ja alas, mutta pidetään kumminkin porttia vielä, ettei ihan omin nokkineen ylös mene.Mutta nyt on jo nälkä, kun ei mikään ole hyvä, joten poistumme takavasemmalle.Hyvää kesäkuuta kaikille!Äippä ja Joona 1v 2vk

Täältäkin kuulumisia pitkästä aikaa. Venla täytti vuoden 2.6. Ja ihan kuulostaa äite:n Anette tyttö meidän Venlalta. Tyttömäinen siis todellakin on. Tykkää näperrellä ja järkkäillä kaikkea. Tekee jo palikoilla tornejakin! Fiksun olonen on, ymmärtää yllättävän paljon puhetta noin pikkuseks. Kovasti myös tyttönä tykkää vaatteista. :-D Ei pistä ylimääräsiä juttuja suuhun (hiekkaa,pikkuleluja tms). Kävelemään Venla alkoi 11,5kk ikäsenä ja nyt jo mennään kevyttä "juoksua". :-D Sanoja tulee jo yli 10 (mm. äiti,pallo,lamppu, koija=koira, kitta=kissa,tiitti =kiitti, anna, että=vettä,öitä jne.) ja kokoajan koittaa toistaa perässä.

1v mitat taisin jo laittaa mutta laitetaan nyt uudestaan: 9280g ja 74,2cm.

Yöt meillä nukutaan (pahoja unia? lukuunottamatta) heräämättä, n.11h ja päikkäreitä 2h. Ruoka maistuu paremmin kun hyvin, kaikki menee! Ihana tempperamenttinen tyllerö on, eikä anna veikan pompotella! ;-)Ainiin.. mentiin tossa salaa naimisiin 6.6. :-) Ja kävästiin Portugalin lämmössä. (17-26.6.)Laittakaahan kaikki kuulumisia! Vois tässä yrittää vähän useammin kirjotella...T:tiitiäinen, Venla ~1v1kk ja Veeti 3,5v

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat