Kertokaahan kepulikonsteja millä saaha synnytys käyntiin..

Vierailija

Ei millään jaksais enää olla raskaana.

Tahtois päästä synnyttämään..Välillä supisteleekin, välillä ei.

Tuskastuttavaa tämmönen-

Kertokaahan kokemuksianne kepulikonsteista miten saada synnytys käynnistymään?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

lähes vuoden, mitä väliä enää muutamalla päivällä tai max 2vkolla on? Nämä ovat viimeisiä päiviä raskaana. Saat nauttia sitten vauvastasi monta vuotta (toivottavasti ainakin)

Vierailija

nyt 7 viikkoinen poika syntyi 2 viikkoa ja 2 päivää yliaikaisena. Mikään ei auttanut synnytyksen käynnistymiseen. Todella kipeitä supistuksia oli yli kaks vuorokautta, mutta ei silti ensin auvennu vasta kun ihan lopussa.. 5-10 cm aukes vauhdilla.. yliaikaisuuteen ja aukeamisen hitauteen saattoi vaikuttaa lapsen asento..syntyi avotarjonnassa ja kyljelleen.nim. kaikki testattiin

Vierailija

Itsellä varma konsti on ollut kaupassa käyminen. Kun ostaa viikon ruuat, unohtaa kaiken tärkeän kauppaan ja päättää hakea ne seuraavana päivänä, onkin yöllä päässyt synnyttämään. Neljä kertaa olen tämän testannut, kolme kertaa unohdin ostaa leivät ja kerran päätin hakea maidot seuraavana päivänä, jolloin olisi ollut auto käytössä ja joka kerta kävi niin, että joku muu ne unohtuneet ruuat kävi hakemassa.

Vierailija

Miehen siemenneste kypsyttää kohdunsuuta ja synnytys saattaa käynnistyä.Siis sun nautinnolla tai orgasmilla ei merkitystä käynnistymisen suhteen.

Vierailija

Siinä nuo perinteiset. Riisiiniöljyä en suosittele vaikka av:lla on siitäkin puhuttu ja jotkut ovat saaneet avun vyöhyketerapiasta.

Vierailija

mutta eipä vaan synnytyskäynnistynyt. Meni viikon yli la:n. Tiedän tunteesi, odottavan aika on pitkä ja olosi tukala. Mutta se taitaa olla silleen, että vauvat syntyvät sitten kun niistä siltä tuntuu :)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Seiso käsilläsi ovea vasten turkoosit pyöräilyshortsit jalassa sekä raaka sipuli suussa. Toista sata kertaa " Kamelin kaveri on Kalevi" . Kun olet toistanut tämän lauseen 100 kertaa voit seistä taas jaloillasi. Sipulin on oltava suussa vielä sen ajan kun menet ulos ja kierrät talon kolme kertaa ympäri yhdellä jalalla. Tämän jälkeen voit riisua shortsisi ja käydä makaamaan sohvalle katsomaan kauniita ja rohkeita.

Synnytys käynnistyy tästä tasan 78minuutin kuluttua.
Jos tämä ei auta niin ei sitte mikkään!

t.ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat