Seuraa 

Vaunuasioita pähkäilen. Meiltä löytyvät Emmaljungan kuomut, jotka ovat vielä ihan hyvät ja toimivat. Uusia tai edes käytettyjä yhdistelmiä en raaskisi ostaa. Olisi niin helppoa hankkia pehmeä kantokoppa ja pärjätä sillä. Mutta jotkut sanovat, että se ei ole kesävauvalla hyvä vaan liian kuuma. Esikoisella käytettiin tosi vähän aikaa kovaa koppaa, oli sellaiset vanhat jämävaunut silloin, ja sitten ostin nuo kuomut kun lapsi oli noin 5kk. Tuntuisi siis haaskuulta ostaa vain muutamaksi kuukaudeksi yhdistelmät.Olisko jollain kokemuksia pehmeästä kopasta kesällä...? Kiitän jo nyt!

Kommentit (4)

ja oli sellaset ABC:n perusvaunut ja niissä pehmeä kantokoppa ja ihan hyvä sekin oli.

Sitten kun tuli lämmintä niin otin kans pois siitä sen kannen joka oli kiinni vetoketjulla. Poika nukkui vaunuissaan myöskin ilman kantokoppaa kesällä ja hyvin olin tyytyväinen ratkaisuun =)Nyt tulossa talvivauva ja kaksostenrattaat käytössä ja pehmeä kantokoppa mutta asia onkin eri nyt.. =)-Anu, pojat ja rv 32+3

Meillä oli keväällä syntynyt vauveli (huhtikuussa) ja meilläkin on jotkut Emmaljungan vaunut pehmeällä kantokopalla. Aluksi oli pussissa ja kun tuli lämpimämpää otin siittä kannen pois. Kai niistä kaikista saa, kun vetoketju niissä on " ympäriinsä" .

Ja kyllä tyttö nukkui ilman koppaakin keskikesällä. Lakanan tapaisen taisin laittaa alustaksi. Nyt on tulossa kesävauva ja samoilla vaunuilla aiotaan pärjätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat