Vierailija

Onko kenellekään käynyt samoin? Meille sanottiin, ettei terveelle 2,5-vuotiaalle ole mitään tarvetta antaa rokotetta. Ja piste.Ymmärsin, että joku EU:n suositus oli kaikkien pikkulasten rokottaminen??

Kommentit (13)

Meille lääkäri kirjoitti (terv.keskuksessa)

koko perheelle reseptit.

Ja nuorin on 2v3kk.Tosin alle 3v annetaan kaksi rokotusta.

Toinen annetaan n. 4vkon kuluttua ensimmäisestä.Ap,missä päin asut?

Ainakin täällä Turussa pulssi antaa ilman ajan varausta

inf.rokotteen.

Kannattaa sitten mennä yksityiselle.

Joka tapauksessa sellaisesta oli uutisissa maininta. Eihän se nyt maailmaa kaada, jos sitä rokotusta ei saada, mutta ihmettelen sitä siksi, koska tiedän monen myös rokottaneen pikkulapsensa influenssaa vastaan.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oma lääkärin pitäisi kirjoittaa resepti vanhemman pyynnöstä. olen rokottanut oman lapseni. viime vuosi jäi väliin, koska lapsi oli sairas. tänä vuonna rokotan kaksi lastani. toinen 1.7v ja toinen täyttää 4v. ensi kuussa.

Ei todellakaan ole suositus. Pyysitkö reseptiä vai rokotetta? Rokotettahan et missään nimessä sieltä saa, resepti sen sijaan pitäisi lääkärin kirjoittaa ellei parempia perusteluja keksi.

Näköjään kanta influenssarokotusten ottamiseen vaihtelee eri terveyskeskuksissa. Meille sanottiin ettei ole syytä rokottaa pieniä, mutta tarkaillaan tilannetta ja katsotaan jos viranomaisilta tulee lisätietoa lähiviikkoina.

Ihmettelen, että jos lekurit kirjoittaa jotain tamiflu-lääkkeitäkin tuosta vaan ilman mitään syytä, niin mikseivät tavallista influenssarokotetta anna. Ja kyllä se oli ihan uutisissa, että joku EU:n elin (en muista tarkkaan, mikä oli) suosittelee influenssarokotetta kaikille pienille lapsille. Muistan sen hyvin, koska minun piti asiaa kysyä neuvolastakin, mutta unohdin sen silloin. Tänään soitin neuvolaan ja pitivät hyvänä asiana rokottaa 2,5-vuotias, mutta omalääkäri ei sitten reseptiä annakaan.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat