Vierailija

joka sanoisi sinua "ihan mukiinmenevän näköiseksi"? Vai kaipaatko jonkin näköistä ihailua ja kehumista kauniiksi? Minua on usein kehuttu kaunikksi ja hyvännäköiseksi, joten suoraan sanottuna tuo mukiinmenevän näköisekisi sanominen tuntui jopa alentavalta. Nyt mies ehdotti tapaamista muuta voin kai päätellä ettei mieskään ole järin ihastunut... Vai mitäs luulette?

Kommentit (8)

Jos tyyppi on ihana, jatka toki. Mä kävisin vielä kerran treffeillä ja jos aina sanat on huonosti valittuja - mäkeen ja uutta matoa tilalle.Et vaikuta kauhean innostuneelta itsekään.

ilmaista itseään, älä heti teilaa. Jospa oli niin sekasin sinusta, et yritti esittää, "en oo kiinnostunu" Ettei heti lyö kaikkia kortteja pöytään niin sanoakseni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

asia edes etenee tapaamisasteelle. Ei kai kukaan sano tuolla tavalla toiselle ihmiselle, ellei nyt satu olemaan tahditon moukka. tai sitten hän on kovin leikkisä vitsiniekka.

paljon suurempi kohteliaisuus kuin "hyvännäköinen" joka kumpuaa velvollisuudesta tai toiveesta saada p***ua.Mutta jos sitä pilkettä ei ole ollut niin voihan se olla että mieheltä joka sanoo noin puuttuu tahdikkuutta ja tilannetajua.En nyt sinänsä pidä kovin tärkeänä sitä, että mies on heti kärkeen umpi-ihastunut siihen miltä näytän; se ei kuitenkaan kovin pitkälle suhdetta kanna.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat