Geisha-kuulista kysymys??!

Vierailija

Kertokaahan kokemuksia geishakuulista. Miten käytätte niitä ja mitä voitte suositella? Ensimmäiset juuri sain, joten kaikki asialliset kommentit otan mielellään vastaan!T: ensikertalainen

Kommentit (4)

Vierailija

Alussa pidin vain kotona, mutta nyt enemmin uloslähtiessä laitan ne kuulat paikoilleen.

Rattaiden työntäminen (aik. vaunujen) on tehokasta pinnistystä kuulat sisällä. Myös ihan tavallinen kävely tuntuu myös auttavan. Se paikallaan olo ei taida tehota ollenkaan lihaksiin, näin olen huomannut.

Vierailija

Melko uudet. Pysyy hyvin sisällä noin 25 min, mutta sitten kovin helposti muljahtavat ulos. Ehkä lihakset kaipaa treeniä? Toisaalta, en tiedä olenko laiska vai mitä, mutta en seiso/kävele kotona tuntitolkulla, vaan pääasiassa istun (enkä siis pelkästään telkun tai tietokoneen ääressä, vaan ihan töitäni tehden). Joten minulla ei ole mielestäni kovinkaan usein mahdollisuutta kovin pitkiin geishasessioihin. En tiedä miten muilla. Pitäisi varmaan tosiaan käyttää enemmän!

Vierailija

Kuulia ja palloja on tullut hankittua monia erilaisia. Nyt on olleet seksikaupasta ostetut Smartballit vakituisessa käytössä jo yli vuoden.

Joskus tulee kk tai pari jätettyä koko homma väliin. Sitten sitä alkaa taas kaipaamaan lihaksille jumppaa, jolloin otan kuulat taas esille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat