Seuraa 

No, siinähän se kysymys olikin:)Lähinnä siis haluaisin kokemuksia, onko siirto ollut hirveän hankala jossakin tietyssä iässä. Meillä tuo esikoinen on nyt vuoden ja nukkuu vielä meidän kanssa samassa huoneessa (kaksiossa asumme...). Nyt kuitenkin alkaa tuo ok-talo valmistua ja siellä kutsuu oma huone. Onkohan tiedossa hankaluuksia?!?? Eli sitten muuton aikaan lapsella ikää on 1v3kk...

Kommentit (10)

esikoinen 8kk iässä omaan huoneeseen, kun muutimme kaksiosta isompaan asuntoon. Kuopus siirtyi 5kk iässä omaan huoneeseen ja nukkui heti apljon paremmin omassa huoneessa.

Eli tosiaan meillä onnistui näin helposti kun poika nukkui ekan yön syömättä siirtyi heti omaan huoneeseen ja hyvin on sujunut kaikki saamme nukkua hyvät yö unet. Nyt ikää 1,5v. ja menee nukkumaan illalla klo 19 ja jää sänkyyn samantien nallensa kanssa :) ja herää aamulla 07-08 välillä. Jos jostain syystä nukumme samassa huoneessa esim. kylässä nukkuu poika heti paljon levottomammin. Minun äitini oli aluksi kauhuissaan kuinka vaan jätämme pojan yksin nukkumaan, mut hän on siihen tottunut ja kaipaa illalla jo omaan sänkyyn rauhoittumaan ja odottelee nukkumattia. Ajattelimme silloin kun poika oli vielä vauva, että jos kuolee kätkyt kuolemaan tms. emme pystyisi asiaan vaikuttamaan vaikka olisi samassa huoneessa nukkunut. Saa nähä onko seuraava yhtä helppo.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

asuntoon. Hyvin meni - iltarutiinit oli tärkeitä - unilaulu sylissä , vähän paijausta ja poika nukahti onnellisena klo 21.-> Sen jälkeen jäi aikaa vielä työnteolle.

Ajattelin uuteen asuntoon muutettaessa sen hoituvan helpoiten heti ekasta yöstä lähtien ja hyvin on nukuttanut. Pienemmän (nyt 4kk) ajattelin siirtää isoveikan kans heti ku yösyönnit harvenevat.

Hyvin meni molemmilla, itseasiassa paremmin nukkuvat omassa huoneessaan kuin ennen meidän makkarissa. Esikoinen meni siis aikoinaan omaan huoneeseen ja kuopus sitten hänen kaverikseen samaan huoneeseen.

Isoveli on 4 vuotta ja pikkusisko 1 v 4kk...meillekin valmistuu talvella omakotitalo, mutta sielläkin ajateltiin mennä yhteiseen huoneeseen aluksi nukkumaan. Lapset siis nukkuvat omissa sängyissään mutta meidän parisängyn vieressä. Meillä nukutaan näin hyvin! :-) Lapset saavat muuttaa omiin huoneisiinsa sitten kun itse sitä haluavat. Isoveli vähän puheli jo, että ikiomassa talossa hän menee nukkumaan omaan huoneeseen. Menee jos haluaa, meille sopii miten vaan!

Helposti kävi. Nukkui heti rauhallisemmin kun ei häiriytynyt meidän äänistä kun menimme myöhemmin nukkumaan. 2 kk ikäisestä alkoi nukkua yöt läpeensä heräämättä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat