4-vuotias tyttlni valittaa kolmatta päivää pissaamisen kirvelyä.

Vierailija

Ei ole mennyt ohi C-vitamiinilla, karpalomehulla ja kuumassa vedessä vannassa istumisella.Pitääkö viedä lääkäriin huomenna, vai onko vielä joku kikka?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

yhden vuorokauden aikana tuli ja meni niin kipeäksi et ei tohtinut kerta kaikkiaan pissata. lääke kuuri sitten auttoi ensimmäisen päivän jälkeen.

neuvottiin antamaan särkylääkettä ensi avuksi

Vierailija

Vaikka kirvelyä voi aiheutua muistakin syistä kuin infektiosta, niin kannattaa kyllä viedä lapsi lääkäriin pikimmiten, koska kotikonstit eivät ole tepsineet!

Vierailija

MLL:stä ei hoitajaa varmaan saa puolen tunnin varoitusajalla, en ole sellaisesta kuullutkaan ja neuvola ei mitään hoitajia järjestä, eikä se mikään ympärivuorokautinen ole sekään.

Vierailija

vaikea on tämän katraan kanssa lääkäriin lähteä. Nyt on vielä syysloma, että kaikki lapset on kotona.Pakko kai on jotain keksiä, jotta saa tytön kuntoon.ap

[/quote]
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Voi nousta pian munuaisiin tai ylempiin virtsateihin jos et pian toimi.Toivottavasti tämä oli edes provo.
ja vaikea on tämän katraan kanssa lääkäriin lähteä. Nyt on vielä syysloma, että kaikki lapset on kotona.Pakko kai on jotain keksiä, jotta saa tytön kuntoon.ap

Vierailija

Eikö hän voisi olla muiden kanssa sillä aikaa kun käyt lapsen kanssa lääkärissä? Ettei kaikkia lapsia tarvitsisi ottaa mukaan. Kyllä mä ainakin alle 10-vuotiaana pärjäsin pienempien sisarusten kanssa muutaman tunnin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat