PCO:sta kärsiville kysymyksiä!

Vierailija

Mulla " paha" pco eli ei kuukautisia ollenkaan, tai no, kerran vuodessa ehkä saattaa tulla. Meille tehtiin lapsettomuushoito joka päättyi runsaaseen vuotoon. Vuoto kesti yli viikon ja nyt on edelleen rinnat kipeenä, ällöttävä olo jne. Mikä hormoni tuon tekee ja miksi? Miksi muutenkin pco aiheuttaa sen, että vaikkei ovulaatiota ja menkkoja ole niin kaikenmaailman tissikipuja ja vihlontoja on???

Kommentit (6)

Vierailija

olisi pitänyt tulla ovulaatio tms, ei silloin kun niitä nappailin vaan viikko/pari jälkeenpäin. Oli tosi kurjaa, kun oli sellainen olo kuin olisi ollut raskaana, turvotti ja oksetti ja päätä särki ja väsytti ja kiukutti.... Ihan laidasta laitaan kaikki mahdollinen, mitä siinä lapussa lukee... Jopa näköhäiriöitä. Kesti pari viikkoa ainakin ne oireet.Muutkin hormonit voi aiheuttaa oireita, mutta kyllä sinun satsista nuo Clomifenit on se todennäköisin aiheuttaja. Toinen kierros voi olla helpompi, mutta jos ei ole, eikä toivottuja vaikutuksia ole, vaihda suosiolla lääkettä.

Vierailija

Kun Clomifenia oli kokeiltu oma aikansa, oli vuorossa Menogon, josta ei sitten enää tullut mitään oireita. En nyt muista oliko niin, että Menogonia ei enää myydä vaan tilalle olisi tullut jokin toinen?Menogon oli pistoshoito, mutta melko halpa sellainen.Sitten yksi lääke, joka kannattaa pyytää ehdottomasti on Metformiinit. Lue Lätyn sivuilta lisää PCO:sta ja Metformiineista.Vierailija

Menogon, Pregnyl, Metforem, Vehnänalkiorouhe, Multitabs....Vehnänalkioissa ideana on se, että ne sisältää melkeinpä kaikkea mahdollista mitä sikiö tarvitsee ihan ihan ihan alkuaikana. Eli paljon foolihappoa (kehittää aivoja+keskushermostoa) ja E-vitamiinia yms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat