APUA! Mikä rokko?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Äsken vaipanvaihdon yhteydessä huomasin 2v tytölläni toisen polven ympärillä kymmenkunta paukamaa, millistä kolmeen milliin halkaisijaltaan, valkoisia ja koko ympäröivä iho punainen. Samanlaisia pari leuassa ja yksi tai kaksi käsivarsissa.

Olemme molemmat toista päivää nuhassa ja kurkkukivussa, ja itse olen raskaana ja siksi hirveä huoli!!!!!

Ensiksi ajattelin ihan vain nokkosrokkoa mutta netin kuvapankin mukaan paukamat olisivat punaisia.

Löytyykö kellään tietoa?

Kommentit (3)

Vierailija

Äkkiseltään näkemättä paukamia, vaikuttaisi vesirokolta. Mun pojalla tuli ensin kuvailemasi kaltaisia paukamia selkään, ja siitä levisi jalkoihin, käsiin ja vatsaan.

Ainoa raskaana ollessa pelättävä rokkotauti on vihurirokko, mutta siinä tulee sellaista laikukasta ( itelläni llut) ihottumaa, ei paukamia.

Vierailija

oon aina aatellu et ne on vaan nokkosrokko, ku semmosia on tullu just kiukutessa ja jos kauheesti jännittää jotain, nyt tosin harvemmin. Itellenikin tulee yleensä naaman muutama näppy, jotka kutiaa kauheesti jos hermostun ja lähtee tosi nopeesti pois alle tunnissa, joskus vaikuttaa tosi koomiselta ku hermoilen ja alan raapimaan naamaani niinku siinä elokuvassa " Sekisin Marista" ...

Vierailija

Nyt olisi jatkokysymys jos vaan joku tietäis. Eli voiko minkään muun rokon paukamat tulla, hävitä ja vaihtaa paikkaa kymmenessä minuutissa kuin nokkosrokon?

Eli tytsyn paukamat ilmestyvät ihan yks`äkkiä ja kohta ovat jo poissa vain ilmestyäkseen uuteen paikkaan.

Eilen niitä ei enää muuten ilmaantunut mutta illalla tyttö sai hirveän itkukohtauksen isän kieltäessä jotakin ja naamaan nousi heti useita kymmeniä paukamia, jotka taas laskivat vartin päästä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat