Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka paljon maailmassa kuolee ihmisiä nälkään? Siis tautiin, johon lääke olisi melko valmiina, samaan aikaan kun länsimaissa otetaan käyttöön viljan poltto lämmitysaineena. Kuinka paljon ihmisiä kuolee kansanmurhiin, diktaattorien puhdistuksiin?Nyt kun ensimmäisen kerran edes väläytetään mahdollisuutta että max 9000 suomalaista saattaisi KUOLLA, niin täällä porataan siitä monta päivää ja lällätellään kenellä on Tamifluuta tai lääkärisukulainen sitä tarpeen tullen tiskin alta hankkimassa. Väkilukuun suhteutettuna on varmaan ihan oikeudenmukaista, että Suomessa tuon verran ihmisiä menehtyy. Onko meillä jotenkin suurempi ihmisarvo välttyä kulkutaudilta, joka tekee tuhojaan kaikkialla maailmassa (mahdollisesti)?Minä en ole ajatellutkaan hankkia lääkevarastoja enkä myöskään ajattele päivittäin kuolemanvaaraa. Tosin en suhtaudu riskiin välinpitämättömästi, vaan seuraan uutisia ja viranomaisohjeita. Parempiin terveyteni suojaamiskeinoihin ryhdyn kun ensimmäinen tapaus saadaan Pohjoismaihin.Jos kuolen lintuinfluenssaan, se on sitten minun kohtaloni. Kuolla voi niin monella tapaa, jopa ennen kuin tämä kuolemanvaara koskaan aktualisoituu.

Kommentit (15)

lintuinfluenssan ollessa maailmanlaajuinen epidemia, 3000-9000 suomalaista kuolee, joka kolmas sairastuu tautiin. En tiedä muista influenssakuolinluvuista, mutta kertomasi mukaanhan voisi sitten päätellä, ettei lintuinfluenssaankaan menehdy kun normaali-influensaan menehtyvien määrä.

Kukaan ei elä ikuisesti. Jos minun tai läheiseni on määrä kuolla tähän niin se on sitten siinä. Kuolla voi niin moneen tautiin eikä tämä ole yhtään muita kummempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maailma on aina ollut pahempi paikka toisille kuin toisille. Onneksi ne pahuudet ovat enimmäkseen olleet muualla, Aasiassa, Afrikassa, maailman metropoleissa. Eurooppa ja varsinkin Suomi ovat saaneet olla niin rauhassa, että on alettu pitää itsestään selvänä, ettei meille voi tai edes saa käydä mitään, tai siitä on voitava heti tehdä valitus. Toisaalta kun tulisikin tänne joku suurkatastrofi, ihmiset oppisivat näkemään mikä on tärkeää kaiken rahan ja uran tavoittelun sijaan ja samalla sen ettei elämää voi suunnitella koska ei tiedä miten kauan sitä on jäljellä. Täälläkin kymmenen ketjua on saanut tulta alleen kun on vauhkottu lintuinfluenssan takia, että enemmistö varmaan on sitä mieltä, että heidän (meidän) henki tulee säästää enemmin kun jonkun muun tautiin kuolevan.

Totta kai se kirpaisee jos omalle kohdalle sattuu mutta en syyttele viranomaisia vaikka omaisia kuolisikin. Kaikki tarpeellinen on tehty ja luonto hoitaa loput.

Tieten tahtoen en kuitenkaan uhmaa yleensäkään kohtaloa hankkiutumalla ylimääräisiin riskeihin, mutta elämä tuo tullessaan loppu pelissä ihan mitä sattuu riippumatta sinusta itsestäsi ja tekemisistäsi.

Jotenkin tulee paha olo, kun lukee täällä noita keskusteluja, missä ihmiset vauhkoina miettivät, miten voisivat hamstrata ruokaa ja lääkkeitä itselleen ja omille läheisilleen. Niistä kirjoituksista paistaa niin valtava kuolemanpelko.

Voin kuolla lintuinfluenssaan, voin jäädä auton alle, saada sydänkohtauksen, joutua järjettömän väkivallan uhriksi, kuolla ja kuolla, tavalla tai toisella.

En ala panikoimaan asioista, kuolen kumminkin.

Vierailija:

Lainaus:


Nyt kun ensimmäisen kerran edes väläytetään mahdollisuutta että max 9000 suomalaista saattaisi KUOLLA,


Eihän tossa ole edes kovin paljoa enemmän kuin Suomessa kuolee joka talvi vanhuksia ihan tavalliseen influenssaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat