Haettiin sitten rokotteet koko perheelle!

Vierailija

Nuorin 2v, sitten 3v ja me vanhemmat. NYt saapi influenssat tulla, meille ai tartu!!

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Alle 2-vuotiaille ei suositella mitään ylimääräisiä rokotteita, lapsen imuniteetti kehittyy ensimmäiset kaksi elinvuotta eikä sitä pitäisi häiritä enää yhtään enempää. MPR-rokotekin kannattaa siirtää sinne kaksivuotiaaksi annetavaksi.

Vierailija

mietityttää, on kuulemma tartuntatautilääkäri ja sanoi ettei vauvaa 10kk tarttis rokottaa, että on vastustuskykyä muutenkin, mulla likalla atopia eli allergiataipumus ja 2 korvatulehdusta tänä syksynä. Huomenna soitan vielä neuvolaan mutta mun tarttis se päätös tietenkin tehdä.

Vierailija

että kaikkia rokotteita ei pistetä, esim lavantautiin syödään rokote ja olihan se syötävä polio tehostekin, joka tiputettiin sokeripalaan.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


löysi pojaltani erään taudin, jota monet muut eivät löytäneet vaikka tutkittiin ja tutkittiin, niin sanoi juuri noin! Eli heikentää vastustuskykyä ja kun kerran ottaa, niin sitten aina otettava.
En tajua, mikä on pointtisi? Lääkäri löysi pojaltasi taudin. =yksi asia

Rokote heikentää vastustuskykyä. =toinen asiaMikä on näiden em. asioiden yhteys?T:ap, jonka mielestä rokote ei heikennä lapsen vastustuskykyä yhtään mitenkään.Vierailija

eivät kyllä sanoneet mitään, ettei voisi lapsillekin pistää. Lapset joutuvat ottamaan tehosteen kuukauden kuluttua, mutta aikuisten ei tarvitse. Rokotteet maksoivat noin 8 euroa kpl, lapsille meni vain puolikas, mutta se toinen puoli joutui roskiin, eli ei voinut antaa samalla neulalla molemmille yhdestä rokotteesta. Eli me ostimme 2 meille aikuisille, ja molemmille lapsille yhteensä 4 rokotetta, joista ne kaksi laitetaan kuukauden päästä. Tk lääkäri sanoi, että on oikein hyvä rokottaa lapset, rokote suojaa kolmelta eri influenssatyypiltä.T:ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat