Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten keitetään kananmunat?Auttakaa!

Vierailija

Ollaan asuttu avomieheni kans kaks vuotta yhdessä ja koskaa ennen ei ole halunnut keitettyjä munia. Niin eiköhän just vähän aikaa sitten soittanut raksalta että tekisinkö iltapalaks leipiä johon tulee keitettyjä munia päälle. En ole koskaan keittänyt niitä? Miten se tapahtuu? Haluan tosissaan tehdä tämän ja ilahduttaa miestäni näillä leivillä, odotan meinaa kosintaa lähiaikoina ja en todellakaan halua sanoa etten osaa tätä hommaa!

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Miehes vissiin käy muualla syömässä ku ei avokki osaa ees vettä keittää ilman että se pohjaan palaa. Poltat varmaan myös makaronit, perunat ym. mitä pitää keittää vedessä...?

Vierailija

siis ne nimenomaan pitää " säikäyttää" sillä että heti keittämisen jälkeen ne laitetaan jääkylmään veteen ja annetaan olla siellä jonku aikaa. Ens kerralla sit muistat tän!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Kerran paljastu niin että olinkin tehny purkkihernekeittoa, enkä keittänyt ite kun säilyketölkin kansi oli tipahtanut keittoon ja löyty mieheni lautaselta. Onneks oli sentäs niin iso kansi ettei nielassut sitä! -ap
Vierailija

Vettä kattilaan ja kananmunat sinne (varovasti, ettei kuori halkea.) Levy täysille. Kun vesi kiehuu (= tulee selkeitä kuplia pintaan) käännä levy nollaan. Kun vesi ei enää pulputa, kananmunat ovat valmiit. Kaada kuuma vesi pois ja munien päälle noin 30 sekunnin ajan kylmää vettä.

Vierailija

Ap saattaa osata jotain mitä sä et osaa, vai käytkö väittämään vastaan? Osta itelles tutti, vaikutat sen verran nuorelta juttujes perusteella.

Vierailija

Liesi päälle ja kun rupeaa kiehumaan niin pienemmälle. Annat kiehua esim. 7 min ja saat kovia munia, 3-4 min ja keltuainen on vielä löysähkö.

Jokainen taplaa tyylillään, voi myös laittaa munat kiehuvaan veteen mutta silloin on todennäköistä että menee kuori rikki.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat