Vierailija

Ollaan asuttu avomieheni kans kaks vuotta yhdessä ja koskaa ennen ei ole halunnut keitettyjä munia. Niin eiköhän just vähän aikaa sitten soittanut raksalta että tekisinkö iltapalaks leipiä johon tulee keitettyjä munia päälle. En ole koskaan keittänyt niitä? Miten se tapahtuu? Haluan tosissaan tehdä tämän ja ilahduttaa miestäni näillä leivillä, odotan meinaa kosintaa lähiaikoina ja en todellakaan halua sanoa etten osaa tätä hommaa!

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miehes vissiin käy muualla syömässä ku ei avokki osaa ees vettä keittää ilman että se pohjaan palaa. Poltat varmaan myös makaronit, perunat ym. mitä pitää keittää vedessä...?

siis ne nimenomaan pitää " säikäyttää" sillä että heti keittämisen jälkeen ne laitetaan jääkylmään veteen ja annetaan olla siellä jonku aikaa. Ens kerralla sit muistat tän!

Vierailija:

Lainaus:

Kerran paljastu niin että olinkin tehny purkkihernekeittoa, enkä keittänyt ite kun säilyketölkin kansi oli tipahtanut keittoon ja löyty mieheni lautaselta. Onneks oli sentäs niin iso kansi ettei nielassut sitä! -ap
Vettä kattilaan ja kananmunat sinne (varovasti, ettei kuori halkea.) Levy täysille. Kun vesi kiehuu (= tulee selkeitä kuplia pintaan) käännä levy nollaan. Kun vesi ei enää pulputa, kananmunat ovat valmiit. Kaada kuuma vesi pois ja munien päälle noin 30 sekunnin ajan kylmää vettä.

Ap saattaa osata jotain mitä sä et osaa, vai käytkö väittämään vastaan? Osta itelles tutti, vaikutat sen verran nuorelta juttujes perusteella.

Liesi päälle ja kun rupeaa kiehumaan niin pienemmälle. Annat kiehua esim. 7 min ja saat kovia munia, 3-4 min ja keltuainen on vielä löysähkö.

Jokainen taplaa tyylillään, voi myös laittaa munat kiehuvaan veteen mutta silloin on todennäköistä että menee kuori rikki.

Ja joo, en TODELLAKAAN ymmärrä miten joku EI OSAA keittää vettä ilman että polttaa sen pohjaan!!! Miten sellainen ihminen selviää hengissä? Einesruokien avullako?t.19

Ei kukaan sit muistanu sanoo että HETI kun kaadat niistä veden pois niin KYLMÄÄ vettä tilalle, kuoret irtoaa sen jälkeen helpommin. Myöhäistä se nyt on.

Kattilan pohja ainakin näyttää ihan ruskealta, tais mennä pilalle sekin. ehkä laitoin liian vähän vetä kun ei ollut loppuvaiheessa enää yhtään vettä jäljellä. Täytyy keksiä jotain muuta iltapalaa. :( -ap

Tiedän olevani melko säätäjä näissä kotihommissa mutta osaan kaikkee muuta mukavaa yllin kyllin! Useimmiten valmistan ruokamme eineksistä ja mies luulee tosissaan että oon ite kokannut. Kerran paljastu niin että olinkin tehny purkkihernekeittoa, enkä keittänyt ite kun säilyketölkin kansi oli tipahtanut keittoon ja löyty mieheni lautaselta. Onneks oli sentäs niin iso kansi ettei nielassut sitä! -ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat