Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vammalalaiset, tai lähiseudulla asuvat,

Vierailija

millaista seutua Vammala on? Olemme muuttamassa sinne, emmekä ole koskaan käyneet lähelläkään. Olemme pohjois-Suomesta, joten koko etelä-Suomi on outoa aluetta. Onko talvella lunta, pakkasta? Sataako paljon? Pitääkö olla kosteussuojahaalrit lapselle? Meillä pohjois-Lapissa pärjää ihan tavallisella topalla, koska loskakelit ovat harvinaisia. Jos joku alueen ihminen viitsisi vähän kertoilla, olisin tosi kiitollinen!

Kommentit (10)

Vierailija

76 neliön kolmio ja vuokra n. 480e. Päivähoidon tilanne varmaan ihan normaali. Tarhapaikat kysyttyjä ja menevät nopeesti mutta perhepäivähoitajilla sitten tilaa jonkin verran. Myös ryhmiksiä on muutamia. Ohjaaja on mukava ja häneen sit vaan yhteys kun tarvetta hoitopaikkaan.

Vierailija

Asumme Nokialla, mutta mökki on Vammalassa ja oleilemme paikassa aika paljon, varsinkin kesäisin!!!kaupunki on mielestäni loistava paikka asua!!!

Vierailija

Pakkasta ja märkää vuoronperään. Kyllä ne kovat pakkaspäivät on aika harvinaisia nykyään ja ainakin lyhytaikaista ja sitten taas heittää nollan tuntumaan. Tietty lapsella hyvä ois olla sellainen puku joka estää kosteutta.

Vierailija

kunnasta, onko vapaita vuokra-asuntoja, millainen hintataso, entäpä päivähoito, saako lapselle nopeasti hyvän hoitopaikan jne.

Kiitos jo etukäteen!

Vierailija

matkan päästä. Tämä on ihan kiva kaupunki ja maisemat mitä parhaimmat, ainakin meistä. Tervetuloa vaan, toivottavasti kotiudutte ja viihdytte!

Uusimmat

Suosituimmat