Seuraa 

marrasvauva syntymässä ja 2005 pakkauksen töppöset on ne kivan turkoosit, eli käy vaan sen pakkauksen haalarin kanssa, hakusessa beiget tai sitten siniset. Saako ostaa jostain kaupasta?

Kommentit (7)

näin Reimatecin toppatöppösiä ja peukalottomia vauvojen topparukkasia, niiden pitäisi pitää vettä täysin.Bogin toppatöppöset oli meillä viime talvena,luulisin niidenkin pitävän kosteutta jonkun verran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niitähän on melkeen joka kaupassa missä on vaatteita eli lähtien Prismasta ja Cittarista vaatekauppoihin kuten Lindex ym.

Mutta nyt on H&M:llä alennusmyynnit tän viikon ja siellä näin just tänään tummansinisiä toppatöppösiä ja hanskoja -50%. Kivoilta vaikutti! Oliskohan töppöset ollu norm jotain 5e ja hanskat 3e.

Täällä olisi taas lahjoitettavava (postikulujen hinnalla tai nouto) Jonathanin tummansiniset töppöset ja tumput. Töppöset pidetty parilla tenavalla, hanskat vain yhdellä. Jos kiinnostaa: lurpukka@hotmail.com (viikonlopun nettipimennossa, ma koneella taas)

Ostin jo haalarin ja hanskat, mutta nythän hokasin, että tarvisin kai jotku töppösetkin, kun vauva vasta konttaa eikä vielä kävele, joten kengät ei vielä välttämättömät. Ois kuitenkin kiva viedä häntä sitten möyrimään ulos, varsinkin sit kun tulee lunta. Myyjäkään ei huomannu niitä kaupata, vaikka noista hanskoista vinkkas, ostin sellaset Lennen hanskat...

paitsi että olivat ulkopuolelta hieman liukkaampaa kangasta. Ainakin tummansinisinä ja kirkkaanpunaisina löytyi. H&M:ltä viime vuonna ainakin löytyi jonkinlaisia töppösiä,ei samanlaisia kuin äp:n mut oikein lämpimiä,enemmän " tossun" näköisiä,viime vuonna oli kauniin vaalean ruskeita ainakin (vähän tummemmat kuin beige). Pikkuisia tumppujahan löytyy vaikka mistä,noihin Cittarin töppösiin oli kyllä vastaavat tumputkin.

Minulla on viime vuoden äitiyspakkauksen beiget töppöset, hanskat ja hattu, jotka mielelläni lahjoittaisin (tai lähetän postikulun hinnalla). Ovat täysin käyttämättömät, ja olisi vaan kiva jos löytäisivät uuden käyttäjän!Tämä on nyt tietysti vähän väärä palsta ilmoitella, mutta jos kiinnostaa ota yhteyttä nirpana27@hotmail.com.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat