Vierailija

Meillä pojalla tämän kesän uutena taitona tuli pyöräily. Myös kaikki juna ja autojutut yli kiinnostavia.Samoin lastenohjelmat / videot.

Puhuu paljon ja onneksi tälä erää ei pahemmin uhma hepuleita ole ollut.

Poitsu syntynyt 03 / 02

Kommentit (10)

tai joku hahmo piirretyistä esim. PikkuRuu... On kiinnostunut numeroista ja kirjaimista, harjoittellaan oman nimen kirjoitusta parhaillaan. Tykkää joskus pelata tietokoneella yhtä lasten peliä tai piirtää tietokoneen piirrustusohjelmalla.

Hurahtanut Tomi Traktoriin. Leikkii olevansa heppa, kissa, koira, dinosaurus. Höpöttää hirveästi ja keksii juttuja, kyselee ummet ja lammet :) Haluaa olla kaikessa mukana ja usein istuu isin kanssa traktorissa, kun meille tehdään nyt pihaa. Ohjaa hyvin sylistä autoa, kun ajellaan omalla tiellä. Leikkivauvaansa tai pehmoeläimiään hoitaa ja syöttää, kun vasta näki sukulaisen pienen vauvan.

Piirtää ja varsinkin värittäminen on kehittynyt, ei juuri viivoista mene yli, kun oikeen innostuu tarkasti värittämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seesteistä aikaa elellään, paljon häntä kiinnostavat kaikki numerot sekä kirjaimet, dinosaurukset ovat " in" ,kaikki autot sekä muu tekniikka kiinnostaa myöskin.Pyöräilystä ei kauheasti kesällä innostunut, oppi polkemaan, muttei aktiivisesti ajellut,sen sijaan rakastaa vettä ja uimassa käy pari kert. viikossa ja ui hyvin jo renkaan tai käsikellukkeiden kanssa.

Hän tykkää eniten katsella kirjoja ja piirtää. Niiden parissa viettää toista tuntia kerrallaan. Musiikkia tykkää kuunnella ja soitella ksylofoonia. Ui kerran viikossa ja sukeltaa tosi hyvin. Videot myös kuuluvat jokapäiväiseen elämään ja pikkusiskon rääkkääminen. Hirveä uhma tasaantui pari kuukautta sitten. Ulkona viihtyy kavereiden seurassa ja kaikesta liikunnasta pitää kovin.

autot, dinosaurukset ja ritarileikit suosikkeja. Samoin jääkiekon katsominen. Meillä kansa opittiin pyöräily kesän aikana, samoin uiminen.Puhuu kuin papupata ja ei juuri anna suunvuoroa muille.

Puuha Pete, hirmuliskot, työkalut, autot, lentokoneet ja yleisestikin pojille mieluiset jutut on in. Vauhti on ihan kauhean kova aamusta iltaan. Nukkumaan menosta on joka ilta tappelu, jano ja pissahätä aina kun pitäis yöunille mennä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat