Bahia Feliz vai Playa del Ingles?

Vierailija

Kehu tai hauku, jos olet käynyt. Näkökulma mielellään lapsiperheen vaatimukset huomioon ottaen.Kiitos!

Kommentit (11)

Vierailija

sillä emme olisi kuitenkaan voineet kauheasti nähtävyyksissä ja kaupoilla ravata. Kävimme päiväseltään Inglesissä ja se oli ihan kiva.

Vierailija

Valitse hotelli jossa on hyvät uima-allas alueet niin ei kunnon rannan puuttuminen haittaa.Jos kaipaa enemmän menoa niin sitten Inglesiin.

Vierailija

Isoin (ja mielestäni tosi iso) miinus on olematon ranta. Muuten siellä on kaikki mitä lapsiperhe tarvitsee. Eli jos ei välitä rannasta ja altaat riittävät niin ehdottomasti Bahia Feliz. Tai jos Ingles niin joku tarpeeksi tasokas (4 tähteä) hotelli.

Vierailija

Jos lapset ovat pieniä/melko pieniä/ala-asteikäisiä valitsisin Bahia Felizin ja vuokraisin auton muutamaksi päiväksi kiertääkseni saarta hieman (villinlännenkylä Sioux City, papukaijapuisto Palomitos Park, rannat vaikka Puerto Ricossa ja Amadoresissa...)

Vierailija

Paljon turisteja! hyviä puolia lasten kanssa oli että kaupoissa myös kotimaassa tuttuja tuotteita, ravintoloissa suomenkieliset listat+suomiruokia (lihapullat, jne.). Kauan ollut turistirysänä, joten paljon erilaista pientä toimintaa (minigolfia, vesipuistoja, jne.)

Vierailija

Molemmissa oon ollut, Bahia felizissä vain muutama hotelli, tosin hyvät kulkuyhteydet Inglesiin. Ravintoloissa kovat hinnat, ja huono palvelu ja niitä on vain muutama. Enemmän aktiviteetteja Inglesissä, ja ihana ranta. Tosin bussilla pääsee inglesiin, itse lomailen niiin että haluan tutustua lähipaikkoihin, kuten Puerto Ricoon, Puerto Moganiin, Las Palmasiin yms. Riippuu mitä lomalta haet!

Vierailija

Viestinne vahvistivat sitä käsitystä, jonka sain noista paikoista esitteitä lukiessani.Lapsemme ovat 11, 9 ja 3-vuotiaita. Molemmat paikat kiinnostavat: Bahia Felizin ehkä paremmat hotellit ja uima-altaat, Inglesin monet nähtävyydet ja dyynit. Tavoitteena on kuitenkin helppoa lomailua. Vaikea valinta.

Vierailija

Mietin, onko Ingles liian vilkas lapsiperheelle? Tarjolla siellä olisi hotelli, joka on keskustan ja rannan tuntumassa. Eli onko se " ihan oikea" kaupunki?Bahia Feliz sitten taitaa olla pelkkä hotellialue, vai kuinka? Ja ranta siis puuttuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat