Lomalaisten äidit, joko on ensimmäinen "mulla ei ole mitään tekemistä" kuultu?

Vierailija

Meillä kaksi vanhinta aloittivat lomansa tänään, toinen koulusta, toinen tarhasta. Tarhalainen on ollut osa-aikaisena koko vuoden, joten kotipäiviä arkenakin on ollut koko talven keskimäärin puolet arkipäivistä, mutta tieto kesäloman alkamisesta innoitti hänetkin valittelemaan, kun ei ole mitään tekemistä jo aamusta alkaen. Äsken sitten kuoroon liittyi tuo meidän 14-vuotiaskin kaverinsa kanssa. Yllättäen ehdotukseeni huoneidensa siivoamisesta tylsyyden tappamiseksi ei tartuttu kummassakaan tapauksessa kovin innokkaasti.Oletteko muut päässeet jo kuuntelemaan tätä aina yhtä ilahduttavaa ja yllättävää marinaa?

Kommentit (2)

Vierailija

Ja aivan itkuksihan tuo pisti. Mutta eikö ole hieno asia, kun ei ole mitään tekemistä ja saa olla vaan? Saa ihan itse miettiä, mitä kaikkea voi tehdä. Meillä tehdään maja, ensin pitää vaan kaivaa tuhkasta ruosteisia rautanauloja ja ja. Ehkä kesän loppuun mennessä on majakin :-)

Vierailija

Eilen jo kuopus 8v. aloitti tuon laulun , kun ei saanut ketään kavereistaan kiinni... ja tänään sama jatkui ja kuoroon yhtyi jo isosiskokin. Huh, huh. Ja loma on kuulemma ihan tylsä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat