Vierailija

Olenko nipo kun ärsyynnyn siitä, että eräs osakas maksaa vesimaksua vain yhdestä henkilöstä vaikka poikaystävänsä selvästi asuu myös huoneistossa?

Valitusta tms en jaksa alkaa tekemään, kunhan vain itsekseni pihisen...

Kommentit (4)

taitaa mennä niin, että jos poikaystävä ei ole kirjoilla talossa, ei hänestä mene vesimaksuakaan. Maksanee itse asumisestaan jossain muualla.

Meneehän se vesimaksu sellaisestakin asukista, joka on koko ajan työmatkoilla tai kesät läpeensä mökillä eikä käytä vettä juurikaan.

Itsekin "asun" mieheni asunnossa 3-4 päivää viikossa, mutta en todellakaan ole ajatellut maksaa vesimaksua kahden edestä, koska miehenikin on kotona vain n. 2 viikkoa kuukaudessa. Itse asun vakituisesti toisella paikkakunnalla, jossa maksan jo oman vesimaksuni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja nyt he joutuvat maksamaan puolet vuoden vesimaksuista näistä poikakavereista ym., jotka eivät ole kirjoilla asunnossa, mutta käytännössä majailevat siellä koko ajan. Ihan oikein! Eli et ole nipo.

poikaystäväni luona melkein joka päivä. Oma asunto oli kyllä kans lähellä mut enemmän ajasta olin poikaystävän luona.Ja näin jälkeenpäin ajateltuna se oli ihan oikea menettelytapa; käytinhän siellä vettä aina kun siellä olin. Kävin suihkussa jne. Eikä sitten tosiaan tule sanomista kenenkään kanssa asiasta.Pian sen jälkeen kyllä sanoin irti oman asuntoni ja muutin ihan kokonaan asumaan poikaystävän luokse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat