Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

miten usein peset vessanpöntön ja lavuaarin?

Vierailija

entä millä peset sen lavuaarin?? jollain harjallako? jos rätillä, osaatko suositella jotain hyvää siihen tarkoitukseen? meillä käytössä aina joku vanha rätti.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Lavuaarin pesen vimillä ja vanhasta paidasta tehdyllä rätillä, jolla sen jälkeen pesen pöntön (sekä suihkutettavalla pesuaineella), sitten rätti roskiin. Pöntön sisuksen pesen tietysti vessaharjalla. Samalla kertaa pesen yleensä myös suihkualtaan.

Vierailija

ja vähintään kerran viikossa kunnolla. Pyttyyn WC-ankkaa ja sitten vessaharjalla ja runsaalla vedellä, ulkopuolelta pyyhin mikrokuituliinalla. Lavuaarinpesussa Universal Stone -puhdistuskivi on ihan ehdoton -olen kokeillut kymmeniä eri aineita ja vain tämä antaa todella puhtaan ja kiiltävän, vettä ja likaa hylkivän pinnan.

Vierailija

usein tulee pyykkiin menevällä käsipyyhkeellä pyyhittyä allas ja pönttö, kun olen sumuttanut pesuaineliuosta vaikuttamaan istuinosalle jne.

Vierailija

Vanhalla tiskiharjalla on hyvä pestä allas. Mäntysuopaa/tolua/pesupulveria mitä nyt sattuu käteen :) luutulla kuivaan altaan ympäriltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat