Laittaisitko 2,5-vuotiaan siskosi luokse kylään JOS >>>

Vierailija

voisit saada miehesi kanssa yhden rauhallisen päivän = KÄYDÄ LEFFASSA ja yön?! Sisko ja perhe lapselle tutut eli ei mene ihan vieraaseen paikkaan mutta ei ihan tuttuunkaan paikkaan, eli ei ole ollut siellä ennen yötä mutta perhe on tuttu ja pitää parasta huolta pienestä ja on tosi innoissaan jos saavat esikoisen sinne yöksi!! Onko tuhoon tuomittu idea vai onko idea josta vanhempien pitäisi pitää kiinni ja nauttia ajasta rauhassa! Mitä mieltä?!!! Lapsi tottunut yökyläilijä esim. mummilassa 1krt /kk jotka asuvat vieressä....mutta eivät nyt juuri kotona pitkään aikaan...

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

mieltä, että lasta ei voi edes päiväksi laitta hoitoon tutuillekaan ihmisille, että jotian elintärkeää kasvussa menee juuri ohi...voi juma..ei ihme jos on niin paljon väsyneitä äitejä ja rikkoutuneita perheitä, kun ei oteta yhtään aikaa itselle ja parisuhteelle...sitten ennen pitkään lapsi onkinjo iso, eikä tarvitsekaan vanhempia niin paljon...ja vanhemmat ovat eriytyneet toisistaan kun eivät osaa ajtella muuta kuin lapsia ja perheasioita...justiinsa joo...

Relatkaa nyt vähän...päivä on hiukka eri asia, kuin lähteä viikkotolkuksi lomailemaan ja heivat lapsi hoitoon...

Vierailija

Siis mitä edes mietit enää? Käytä tilaisuus hyväksesi ja viettäkää aikaa miehesi kanssa kahden kesken pieni hetki. Sillä, joka väittää, että siinä on jotain vikaa tai väärin, on jossain itsellään aika pahasti joku vinksallaan.

Vierailija

kannaattaako TAAS miettiä että en lähde, omat menot odottaa etenkin kun kuopusta (1v) hoitaa kummit ja tuovat sitten yöksi kotiin.

Vierailija

Tiedät kai, että sun tyylistesi hössöttäjien " elämänarvot" ovat viimeisen 10 v. aikana syntynyt kummallinen, lähes sairas elämänasenne jota ei koskaan aikaisemmin ole ollut ja joka on syntynyt tällaisten av-palstojen myötä. Ei elämää tarvitse laittaa 100% holdiin sen takia, että saa lapsia.Vierailija:

Lainaus:


kannattaisi vakavasti miettiä niitä omia elämänarvoja uusiksi.
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat