Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kyllä minunkin lapsuudessani 70-luvulla kaikki sai kymppejä. Onko tilanne jotenkin tiukentunut, kun luin joistain ketjuista että kutosia ja seiskojakin annetaan?

Kommentit (6)

Minunkin tyttäreni on pienestä pitäen ollut sellainen, että kotona on näkynyt, jos hyvinkäyttäytyminen on meinannut käydä rankaksi.

Koti on just oikea paikka päästellä höyryjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lasten koulussa jaettiin muutama vuosi sitten tiedote uusista käytösnumeron perusteista. Jotenkin niin se meni, että 8 on se normi ja esim. 10 ei kovin helposti saa... 9 taitaa olla se tavanomaisin.

samalla tavalla kuin kaikki muutkin aineet. Eli 8 olisi se normaali hyvä käytös, 9 jo poikkeuksellisen hyvää ja 10 eteen pitäisi jo näyttää harrastuneisuutta aiheeseen. Se, että esiteinisi ei kotona ole aina ihannekäytöksinen, ei tarkoita, että hän ei olisi sitä koulussa. Sehän on loistavaa, jos lapsi kiukuttelee kotona ja on maailmalla ihmisiksi. Paljon ikävämpi olisi toisin päin. Voithan vähän kysellä, mitä muut saivat käytöksestä, mutta jos opettaja on noudattanut ohjeita, ei luokalla ole kuin korkeintaan ihan pari 10 käytöksestä saanutta. Meilläkin ollaan oikein tyytyväisiä pojan käytöksen 8:aan (tällä kaverilla on aiemmin ollut vitonenkin.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat