Osa-aikainen kirjakaupanmyyjä vastaa kysymyksiin.

Vierailija

En tiedä, miten hyvin osaan vastata. Osittain sen vuoksi pyydänkin kysymyksiänne, niin että saan tietää, mitä pitää vielä opetella.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Oikeasti tyhmintä on se, kun asiakas vaatii isoa alennusta kirjasta jonkun pikkunaarmun tms. perusteella. Tarjoudun silloin tilaamaan täysin uuden kappaleen, joka ei ole ehtinyt selailussa kulua, mutta sitten ei kelpaakaan!

Vierailija

Onko kirjakaupassa tosiaan myynnissä kertaalleen luettuja kirjoja? Pullan muruja välissä?

Törkeetä!Vai onko teillä jotain henkilökunnan kappaleita kierrossa, että osaisitte kertoa kirjoista asiakkaille?

Vierailija

Myyntitilanteet ovat aina erilaisia. Toisaalta on paljon vakioasiakkaita. Hyllyjen siistimistä, varastohommia, somistamista, hinnoittelua jne. aina tilanteen mukaan. Olen saanut lisää tehtäviä sitä mukaa kun olen oppinut uutta.

Vierailija

Pahinta taitaa olla se, kun asiakas on tietävinään tarkasti, mitä haluaa ja suuttuu, kun en voi auttaa. Jos kirjan, nimi, tekijän nimi, kustantajan nimi ja vielä painovuosikin on pielessä, niin aina ei löydy sitten se oikea. Kiire rassaa myös joskus.Saamme lainata kirjoja, ja ostaa myös vähän halvemmalla.

Vierailija

Laila Hirvisaaren (ent. Hietamies) kirjaa on myyty paljon. Samoin Niinistön Viiden vuoden yksinäisyyttä ja näyttää tuo Halosesta tehty (Lehtilä) kirjakin lähtevän hyvin liikkeelle. Wilbur Smithin uusin on tullut myyntiin tällä viikolla (en muista nimeä!). Sarjakuvista tulee mieleen tietenkin uusi Asterix, joka julkaistiin viime perjantaina.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat