Seuraa 

10 kuinen tyttäremme on kipeänä koko ajan, ollut viimeiset 1,5 kk. Vaille viikon ollut terveenä välillä, ja nyt taas flunssa (ja tukkoinen nenä) kiusaa etenkin yöllä. Aluksi oli flunssa, sitten oksennustauti ja nyt taas flunssa. Taudit tulleet aina ensin tälle kuopukselle .

Toki syksyisin lapset ovat melkein aina sairaana mutta olisikohan mitään homeopaattista konstia lisätä vastustuskykyä...?Kiitokset

Kommentit (6)

Eli ne oli vaan niin sopivasti liikenteessä, että kuopuksemme ne nappasivat. Toivottavasti sairastelut tästä hellittäisivät niin teillä kuin meilläkin.Huhuilinkin sua Jonna taannoin jouluisten pinossa, kun muutimme tänne teidän suunnalle. Kiinnostaisko sua joskus treffailla? Mulla on jouluvauvan lisäksi 2v-kuopus.

Meidän pikkumiehellä alkoi elokuussa sairastelukierre: ensin pitkittynyt flunssa, sitten vauvarokko ja sen jälkjeen parin viikon tauon jälkeen viikon nielutulehdus. Nyt hän on ollut pari viikkoa täysin terve, jeejee!!Tämä kuuluu valitettavasti pienten ihmisten elämään. 1-2 -vuoden ikäisenä ihminen sairastelee eniten. Siten se vastustuskyky sitten kehittyy, valitettavasti.Että ei kun tsemppiä! Ja lääkitystä: kuumetta alentavia lääkkeitä, nenätippoja, suolaliuoksia, yskänlääkettä. Siten pienen potilaan oloa saadaan helpotetuksi ja vanhempien hoitotaakkaa alennetuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitähän saa lapset tehdä, kun 6-8 virustartuntaa osuu kohdalle vuoden aikana. Luin jostain maitohappobakteerin ehkäisevän myös hengityselinsairauksia, liekö mitään perää? Luontaistuotteiden suhteen olen vähän skeptinen, enkä tiedäkään niistä kyllä mitään. Mhb ei ole muutenkaan pahitteeksi, eli voithan kokeilla sen toimivuutta...Pikaisiin paranemisiin!

Maitohappobakteerit vahvistavat vastustuskykyä, ja ne on hyvänä apuna infektiokierteeseen. Ostin viime viikolla Rauli Mäkelän kirjoittaman kirjan " irti tulehduskierteestä -apuja lasten infektioihin ja allergioihin" ja kirjan takakannessa jo lukee näin:" Kirjassa käsitellään tulehduskierteen ja allergiaongelmien voittamista ruokavelion, maitohappobakteerien ja lisäravinteiden avulla"Tuo kirja löytyy varmasti myös kirjastosta, joten kannattaa lainata, siinä on todella paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa!Käsienpesun merkitystä haluaisin korostaa! Aina kun on itellä tai ipanalla on alkava flunssa, yritän pitää huolta käsihygieniasta todella tarkasti, samoin keitän ipanan tutit (pojalla ikää 1v). Lutkutuspehmolelut laitan myös tavallista nopeemmin pyykkiin.Myös koko perheen suun puhtaus auttaa, siis KAIKKIEN hampaat harjataan väh. kaks kertaa päivässä. " Hammaspyykki" , itellä ainakin, on tehonnut moneen alkavaan nielutulehdukseen.Tässä ketjussa mainituista yskänlääkkeistä oon sitä mieltä, että pienellä ei kannata käyttää ainakaan ihan heti yskää rauhoittavia lääkkeitä koska voi käydä niin, että ipana ei yski räkää keuhkoista tarpeeksi pois jolloin räkä jää muhimaan ja aiheuttaa jälkitautina bakteeriperäisen keuhkoputkentulehduksen. Siihen tarvitaan antibiootit joita ei olis muute tarvittu. Tietysti yskälääkkeet on hyväksi mutta jokaisen lääkkeen kohdalla tulisi miettiä että on se tarpeellinen eikä " varmuuden vuoksi"

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat