tiedättekö missä voisi saada kuorma-autokortin ja siellä opiskeltaisi englanniksi?kiitos paljon avusta.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (6)

Vierailija

on hyötyä, jos hakee bussinkuljettajakursseille. Kaikille kursseille ei edes oteta, jos ei ole kuormurikorttia.Ja on eri asia osata puhua tarpeeksi pärjätäkseen jossain työssä kuin osata kuorma-auto- ja liikennesanastoa suomeksi tarpeeksi pärjätäkseen kokeista läpi.

Vierailija

Jostakin olen lukennut, että Hakaniemessä, onko se Hakaniemen autokoulu vai mikä, niin siellä voi opiskella eng.kielellä. He kuulemma järjestävät autokoulun opetusta ja ajo-opetusta muutaman kerran vuodessa eng.kielellä, joten soita sinne ja tied. asiaa. Tokihan autokoulua pitää voida käydä myös eng.kielisenä, koska kaikki Suomessa asuvat eivät puhu/osaa puhua suomea niin hyvin, että sen avulla suoriutuisivat autokoulusta. Sehän ei ole pääasia, että millä kielellä opetus tapahtuu vaan se, että autokoulussa opitaan ajamaan ja noudattamaan liikennesääntöjä.

Vierailija

että missään. Omalla kustannuksellaan voi hankkia autokoulun käyntiin avuksensa tulkin, mutta muilla kielillä kuin suomeksi tai ruotsiksi ei varsinaista opetusta irtoa. Liikenteessä suomenkieliset opasteetkin kun pitäisi liikenneturvallisuuden vuoksi ymmärtää, etenkin ammattikuljettajan.

Vierailija

Onko tarkoitus sitten kortin ajettuaan tehdä töitä kuorma-autokuskina? Onko tarkoitus tehdä vain sellaisia töitä, joissa voi käyttää englannin kieltä? Vai onko tarkoitus ajaa kortti Suomessa ja lähteä sitten johonkin ulkomaille kuskiksi?Kannattais varmaan kuitenkin ihan ekaksi opiskella suomea.Vierailija

Baha:

Lainaus:


Onko kaikki taksikurssitkin suomeksi? Pitääkö inssiajo olla suoritettu Suomessa? Osaako joku suositella hyvää taksikurssia pääkaupunkiseudulla (suomeksikin onnistuu)?!
Ajokorttia ei ole tarvinnut suorittaa Suomessa, mutta se täytyy olla vaihdettu suomalaiseen ajokorttiin.Taksikursseista sen verran, että riippuu missä kaupungissa otat kurssin niin sen mukaan saa " ajoluvan" siihen kaupunkiin, jolloin voit olla työsuhteessa vain sen kaupungin taksien kanssa. Toki sitä voi ajella mihin vain mutta tämä liite tulee olla siihen kaupunkiin jossa on töissä pääasiallisesti.

Vierailija

Onko kaikki taksikurssitkin suomeksi? Pitääkö inssiajo olla suoritettu Suomessa? Osaako joku suositella hyvää taksikurssia pääkaupunkiseudulla (suomeksikin onnistuu)?!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat