Onko lääkärit " yläluokkaa" ?

Vierailija

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Tästä puhuimme kerran kristittyjen lääketieteen opiskelijoiden porukan kanssa, ja jopa heillä, vaikka kristittyjä olivatkin, vain joka toinen sanoi itsellään olevan kutsumuksen lääkärin työhön.

Vierailija

Mikä ihme edes on yläluokka? Ei Suomessa ole yhteiskuntaluokkia. Jokaisella on täällä mahdollisuus saada koulutus, jos haluaa ja on lahjoja. Ei siinä tarvitse olla kulta- tai hopealusikka suussa syntynyt.

Vierailija

on vaativampaa kuin terveyskeskuslääkärin. Et ilmeisesti ole oikein hahmottanut mitä kaikkea lääkärit tekevät.

Flunssapotilaiden hoito on kyllä kaikista pienin ja vaatimattomin osa koko työstä.

Vierailija

Yliopiston rehtorin virka on erittäin arvostettu! Siitä kertoo sekin, että pääsevät (osa joka vuosi, osa joka toinen tai kolmas) vuosittain linnanjuhliin sieltä samasta ovesta kuin ministerit, kenraalit, suurlähettiläät jne.

Vierailija

Toki korkea koulutus, tärkeä työ ja joillakin hyvä palkkakin, mutta tuota... suurin osa joutuu koko ajan kosketuksiin kaiken maailman tavallisten pulliaisten kanssa, räpläämään ihmisten vartaloita, tutkimaan ja kaiken kaikkiaan yäk.

Vierailija

Onko kyseessä henkilöt joilla korkea koulutus, on palkka hyvä tai ei, vai onko kyseessä henkilöt joilla hyvä palkka, ompa koulutus korkea tai ei...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat