Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voin asiaan ammattini puolesta perehtyneenä todeta vain, että:1) ÄLKÄÄ ihan totta viitsikö olla noin hysteerisiä tuon asian kanssa.

2) PEREHTYKÄÄ FAKTOIHIN, älkääkä vain jonkun chatti-palstan tietolähteisiin!!

3) LI TARTTUU tällä hetkellä sairaasta linnusta ihmiseen vain, jos sitä esim. menee paljain käsin koskettelemaan jne. (vaatii totaalin kontaktin)

4) LUKEKAA todellisia lähteitä: KTL, WHO jne.

5) LUOTTAKAA ASIANTUNTIJOIHIN, älkääkä luottako kaikenmaailman puoskareiden neuvoihin

6) Jos kaikki alkavat turhaan syömään Tamifluta, se ei enää TODELLISESSA tilanteessa tehoa!!!

7) LÄÄKE LOPPUU varsinkin tällaisessa tilanteessa kesken, kun jokainen ajattelee vain omaa napaansa ja HANKKII itselleen ja perheelleen TURHAAN useita paketteja Tamifluta, TIETÄMÄTTÄ koko LÄÄKKEESTÄ ja sen vaikutuksista YHTÄÄN sen enempää.. ja niin sitten tositilanteessa moni joutuu pulaan! " Todellista järjenkäyttöä!!!" Ja vielä että LÄÄKÄRIT menevät määräämään kyseistä lääkettä kaikille tyhjäpäisille ja hysteerisille " varmuuden vuoksi" kyselijöille...

HOHHOIJAA!!!!!!!!!!!!

Kommentit (6)

En kertakaikkiaan ymmärrä miksi jotkut hysterisoi ja miksi tämä palsta on täynnä näitä LI aloituksia ? Oikeasti ketä kiinnostaa joku LI, se on ollu maailmalla liikkeellä jo vuodesta 1997 ja nyt sitten huolestutaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


että en näe mitään pahaa ennakoinnissa ja lääkkeen ostamista yksityisiltä markkinoilta reseptillä kaappiin. Tämä ei ole pois varmuusvarastosta ja näin lääkettä itseasiassa tulee riittämään useammalle. Eli varmuusvarastosta jaetaan vain niille kellä sitä ei vielä ole. Ei kai kukaan ala sitä vetämään ennenkuin on tosi kyseessä ja oireita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat