Lapsellani on jo toista viikkoa märkärupi...

Vierailija

Märkivät paiseet naamassa, saatiin terkkarista antibioottivoidetta.. Kamalan näköinen tuo ihana lapseni, kuinka kauan tää voi kestää?

Kommentit (9)

Vierailija

http://www.itsehoito-opas.net/

siitä vasemmalta valitse oire kohdasta valitse märkärupiMm näin." Vältä rupien raapimista, ettei märkärupi tartu terveelle iholle tai muihin perheenjäseniin. Vältä yhteisten pyyhkeiden käyttöä.

Haudo tai kylvetä märkärupea useita kertoja päivässä niin pitkiä aikoja, että ruvet pehmenevät ja irtoavat.

Kuivaa ihoalue puhtaalla pyyhkeellä.

Jos lapsella on märkärupi, kouluun tai päivähoitoon menoa ei suositella tartuntavaaran takia."Oman kokemuksen mukaan rupien irrottelu liotuksen jälkeen onnistuu kivasti karhealla pyyhkeellä hankaamalla. Rasva pitää saada juuri sinne rupien alle, jossa bakteerit muhivat.Toivottavasti pääsette nyt eroon mokomasta :) !

Vierailija

ja samaisia rasvoja saatiin. Auttoivat hetkeksi, mutta märkärupi tuli aina uudestaan ja uudestaan. Seuraavana hoitokeinona olisi ollut kunnon antibioottikuuri (ja siitäkin olen kuullut, että auttaa hetkeksi, mutta märkärupi uusii todella herkästi).En halunnut pienelle vauvalle antaa antibioottikuuria joten kokeilimme homeopatiaa - ja se todella auttoi! Parissa päivässä märkärupi oli poissa eikä ole uusinut sen jälkeen. Ja tuo kierre kesti meillä parisen kuukautta.Suosittelen homeopatiaa todella lämpimästi. Jos et siihen usko niin kannattaa ainakin kokeilla, et ainakaan häviä siinä mitään.Ja muistathan vaihtaa tyynyliinat, pyyhkeet ym...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat