Nyt se sit loppu!imetys nimittäin!

Vierailija

tyttö 4kk ja sunnuntaina aloitti rinnan vieroksumisen,siitä asti koettanut sitä tarjota mutta ei suostu siitä syömään.pulloon on jouduttu siirtymään.itselleni tämä on kova paikka,imetys oli minusta niin ihanaa!melkein kaikki kenelle olen asiasta sanonut niin ovat todenneet:no hyvä että loppu.en tajua mitä hyvää siinä on että vauva ei ime rintaa enää?eräskin ystävä sanoi että nyt pääset sit ryyppäämään kun tyttö on pullolla.siis ei voisi vähempää kiinnostaa mikään ryyppääminen,haluan olla lapseni kanssa enkä missään tupakan huuruisessa pubissa.kuvittelin että olisin ystäviltäni tukea saanut, mutta mitä vielä!itku kurkussa tarjoan lapselleni nykyisin pulloa.

(ihana purkautua tänne nimettömänä)

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Itse sain esikoisen imetyksen sujumaan tosi sinnikkäällä työllä ja ympärivuorokautisella imettämisellä. Mutta mitä ihmettä pitäisi tehdä, jos kuopuksen kanssa on samanlaisia ongelmia? Kuopus on tosi vielä mahassa, mutta kuitenkin...

Vierailija

Vietä kaikki aika sängyssä vauvan kanssa. Pidä se viressä myös öisin, vauvan läheisyys auttaa imetyshormoneihin, muista tämä. Älä tee MITÄÄN kotitöitä, älä nouse nängystä kuin syödäksesi. Lueskele, nauti vauvasta. Syö. Syö paljon lihaa, kasviksia, hapanmaitotuotteita, RASVAISIA juttuja, myös hemmottele itseäsi makealla ja suklaalla ja muista juoda PALJON esim. mehua, kotikaljaa, vettä. Paljon! Syö ja juo vaikkei edes tekisi mieli. Paino saa noustakin, laskemisen aika on myöhemmin.Ja jos vauva ei pidä siitä huolta, että se syö vähintään kolmen tunnin välein YÖLLÄKIN niin pidä sinä. Herätyskello soimaan. Ja LEPÄÄ, yritä nukkua, päivälläkin, silloin kun vauvakin.Näillä eväillä maitoa PITÄISI alkaa tulemaan parin kolmen päivän päästä kunnolla. Jos joudut antamaan pulloa, anna aina ensin rintaa.Kokeile?

Vierailija

Ihme muuten, että vielä et oo neljän kuukauden sisällä sisäistänyt sitä, että kukaan ei välitä onko susta joku kivaa tai mukavaa, vähiten se lapsi.

Vierailija

vaikka tuntuu että tekisi vauvalle pahaa antaessaan tissiä, kun protesti on sellaista...Mutta se menee ohi! Ja neuvoni tehoavat tällaisessa (olin muistaakseni nro 5)

Vierailija

Eikä sitä aikaa tarvii makuuhuoneessa viettää. Ekan kanssa löhösin olohuoneen sohvalla ja katselin videoita! Oli aika rentouttavaa aikaa se alku. Vauva oli rinnassa kiinni ekat viikot koko ajan. Sitten se imetys alkoi sujua, ja pystyin imettämään lopulta yli vuoden. Ekan lapsen kanssa eniten häiritsi äitini, tätini ja neuvolankin! huoli siitä, että riittääkö maito! Onneksi jaksoin uskoa enkä " sortunut" vastikkeisiin. Tsemppiä ja malttia. Juo mammateetä litra päivässä. Auttaa maidon herumiseen.

Vierailija

Syyttelin itseäni, itkeä tihruttelin ym, mutta kun oli vauvojen ja omasta terveydestä kyse niin eipä voinut mitään. Saatte olla onnellisia, ketkä voivat huoletta imettää vaikka vuoden!

Vierailija

aikaa että pääsette " samalle aaltopituudelle" . Sen jälkeenkin on hyvä huolehtia yösyötöistä sillä jos ei syö öisin, se vähentää maidontuloa. Vielä sanoisin, että olisi hyvä jos vauva nukkuisi vieressä jatkossakin, kunhan et tupakoi. Se auttaa maidontuloon oikeasti.

Vierailija

Kuinkakohan monella on oikeasti mahdollisuuksia tuohon?

Edellinen kirjoittaja jo pohtikin että entäs esikoinen?

Entä jos mies on päivät töissä, niin kuka hoitaa kotityöt

Entä jos on yh? Kuka käy kaupassa, kokkaa ja siivoaa?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat