Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ärsyttääkö ketään muuta BB Minnan marmatus

Vierailija

Nyt kun ovat Antin kanssa köytettynä, niin vähän väliä ovat jossain haukkumassa toisia.Sivuilta pikaisesti poimittua:- Eiks me oltu toissa aamunakin ainoita, jotka kävi suihkussa? ihmetteli Minna, ja Antti nyökytteli vastaukseksi.- On noilla muilla ihmisillä tuon hygienian kanssa vähän..., aloitti Minna toruvaan sävyyn.* * *- Just siihen eiliseenkin ruokaan kaksi sipulia. Mä en viitsi sanoa joka asiasta, mut ne vaan niin kuin menee, Minna jatkoi ruoka-aineista.- Hyvää ruokaa se tekee, mut pitäisi osata suhteuttaa, Antti kommentoi.- Ja niistä nuudeleistakin puhuttiin. Nehän on tosi kalliita verrattuna makaroniin, mut silti ne vaan tuli sieltä, Minna muisteli taannoista kauppareissua.* * *- On kiva, että säkin oot samoilla linjoilla, että joku puolustaa. Koska se on välillä raskasta yrittää sanoa, että pitää tehdä halvalla, Minna kehaisi Anttia.- Yrittää jauhaa muille, niin kuin suurta massaa vastaan, että ei nyt vielä syötäis jotain tai käytettäis vähemmän. Tulee just sellainen vastarinta, kohtalontoveri vastasi.- Niin tulee mullekin monta kertaa. Kyllä ihan selvästi huomaa, että vaikka Perttukin lyö sen leikiksi, niin kyllä sitä välillä ärsyttää, että sanoo noista ruokajutuista. Että otetaan viisi popcornia ja semmoista. Kiva olla joku ruokapoliisi, Minna puuskahti ruokakeskustelun päätteeksi.* * *- Mutta oli kyllä ehkä sellainen elokuva, että kyllä sen täällä kattoi. Mutta jos olis vuokrannut sen kotiin, olis kattonut vähän, että " joo" , Minna aloitti.- En mäkään valita, kun nyt leffan näki, mutta en mä olis varmaan ikinä edes vuokrannut tuollaista leffaa, Antti A. mietiskeli näkemäänsä.- Olihan tuo nyt aika sekava. Tai semmonen. Mun mielestä noissa elokuvissa käy joskus niin, että kun niissä haetaan sitä taiteellista vaikutelmaa ja sellaista erilaisuutta niin paljon, että niissä kärsii se, mikä oli tuon juoni, Minna täydensi.* * *Minnaa tuntui erityisesti häiritsevän Kathyn rinnoista keskusteleminen.- Jos Timo ei niistä puhu, niin kyllä se itsekin niistä puhuu, äippä laukaisi.- Kilvan me poikien kanssa niitä kehutaan, Antti hymähti.- Kyllä se itsekin niistä puhuu, että rintsikat valahti..., äippä arvosteli.* * *Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Minna oli Subtv:n äänestyksen ärsyttävin joten eiköhän lähtö tule jos päätyy äänestykseen. Saattaa Anttikin äänestää sitä, näyttää aika kypsältä jo sekin.

Huvitti sen valitus Timon käytöksestä. Siitä, että saattaa Hanna pahoittaa mielensä. Ite on tunkenut Antin viereen nukkumaan! Ja nyt köytettynä nauttii selvästi joka hetkestä.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Isossa firmassa (henkilöstöravintola) eli kyllä osaa laskea tarkan markan (euron) mukaan, tulee siis luonnostaan se pihiys. Älkää arvostelko kun ette tunne ihmistä, tiedätte vain sen minkä Subtv esittää.
Vierailija

Kyllä minäkin vähän kulmiani nostelin kun katsoi aiheekseen arvostella Tiinan meikkaamista ennen Lintsin tupakalla käyntiä. Olisi kuulemma pitänyt ymmärtää ettei toista saa kiusata niin pitkään vaan olisi pitänyt päästä sinne sauhuille ensin.

Hei haloo, mitenkähän tämäkin asia Minnalle kuuluu. Mutta joo, mitenhän sitä itse alkaisi marmattaa, jos joutuisi viettämään aikaa tuollaisissa olosuhteissa.

Ihme ettei muut ole jo kyllästyneet ja äänestäneet Minnaa suuremmalti sinne yleisöäänestykseen. Minna olisi varmasti ensimmäinen jonka olisin halunut pois.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Isossa firmassa (henkilöstöravintola) eli kyllä osaa laskea tarkan markan (euron) mukaan, tulee siis luonnostaan se pihiys. Älkää arvostelko kun ette tunne ihmistä, tiedätte vain sen minkä Subtv esittää.
Vierailija

Kohta hän on talossa ihan yksin, kun Hanna ja Iina on äänestetty pois ja Antti varmaan pysyttelee mahdollisimman kaukana irti päästyään! No, onhan siellä tietysti Timo, mutta tuskin hän jaksaa Minnan juttuja pitkään kuunnella.

Vierailija

Sen naama on alkanut oikeasti ällöttään. Siis ällöttään. Sillä huulet viistää koko ajan lattiaa kohden. On kyllä jotenkin jäänyt aika kakaran tasolle, vaikka niin hyvin muka osaa ruokaa laittaakin. Saa nähdä mitä sen lapset tuumaa kun rouva saapuu kotiin. Saattaa tulla sille yllätyksenä tuo Pertun suosio. Sehän on äänestänyt sitä joka kerta ulos. Perttu kun on aito ja rehti, eikä se valita yhtenään kuten tämä wannabeyoung-Minna.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat