Eu niin paniikissa LI:n takia, ettei välitä raakile-rokotteen aiheuttamista vammoista ja kuolemista!

Vierailija

" EU-maat ovat valmiita kiertämään kliinisille testeille asetettuja säädöksiä, jotta lintuifluenssaa vastaan saadaan nopeasti tehokas lääke---. Tällöin lääkeyhtiöiden vastuuta lääkkeestä voitaisiin lieventää. EU-ministerit pohtivat lintuinfluenssaa kokouksessaaan Lontoossa."-YLE tänä aamuna verkkosivuillaan

Kommentit (5)

Vierailija

Jos vaakakupissa ovat rokottamattomuus ja 1.000.000 kuollutta tai rokotuksen seurauksena 1000 kuollutta, niin mielestäni tuo riski kannattaa ottaa.Toivotaan nyt kuitenkin, että viruksen muuntumiseen menee vielä vuosia ja rokote saadaan kehitettyä ja testattua normaalisti.

Vierailija

n. 6kk valmistukseen. Jossain mainittiin että JOS pandemia puhkeaa, niin se saavuttaa koko maailman arviolta alle kolmessa kuukaudessa. ( Verrattuna Espanjantautiin, jonka leviäminen vei arviolta noin 6-9kk).

Vierailija

Toivotaan nyt kuitenkin, että viruksen muuntumiseen menee vielä vuosia ja rokote saadaan kehitettyä ja testattua normaalisti.-Mutta kun sehän siinä onkin ettei sitä voi kehittää valmiiksi ennen kuin tauti on olemassa! Mutta jospa keksittäisiin joku muu lääke...Aika hurjaa kyllä, jos rokotetta alettaisiin käyttää puolivalmiina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat