Seuraa 

En löydä millään tarpeeksi pieniä kenkiä vasta kävelemään oppineelle tytöllemme, kengän pitäisi olla 17. Missään merkkikengissä ei ole ollut kokoa ja kaikki kaupungin kenkäliikkeet sekä naapurustokaupunkienkin koluttu lävitse, nyt löytyi liike joka myy ensikenkiä, mutta hiukan halvemmalla kuin normaalisti ensikengät, koska eivät ole minkään merkkisiä, voikohan tämmöiset olla hyviä, tai lähinnä mitä pitäisi huomioida kenkiä katsellessa, haluaisin kuitenkin hyvät kengät vaikka jalka onkin noin onnettoman pieni enkä tyytyä vain johonkin.

Mistä siis laadussa maksetaan? kengän muotoilusta, ja sopivasta jäykkyydestä, mutta kuitenkin tarpeeksi löysyydestä että on hyvä kävellä, mutta miten tavallinen pulliainen voi näitä asioita tarkastella ja vertailla?

Kommentit (2)

Minä ostin ensikengät tytölleni pari kk sitten anttilasta, eivät mitkään merkkikengät mutta hyvin ovat kestäneet. Ainoa ongelma niissä on jalkaan laittaminen! Ovat pelkillä nauhoilla, ei siis vetoketjua.

On välin hyvinkin hankalaa aukoa nauhat äärimmilleen auki ja saada tytön jalkaan joka jo muutenkin on tylsistynyt pukemiseen ja venkoilee sylissä... Kengät ovat kokoa 20 ja tyttö 10kk.

Aion ostaa vielä toisetkin kengät, merkillä ei edelleenkään niin väliä mutta nyt ostan kengät joissa on tarrakiinnitys tai vetoketju sivulla!Aurinkoista syksyä ja mukavia ulkoilupäiviä!

Ns. " hyvissä merkeissä" maksaa useimmiten ja eniten mainostaminen. Eli mainonnan kulut siirtyvät suoraan kuluttajan maksettavaksi, kun meidät on ensin saatu vakuutettua siitä, että vain " merkkituotteet" ovat laadukkaita. Osta ihmeessä " merkittömät" kengät, jopa mieluummin;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat