sf-mitoista, onko muita joilla huitelee taivaissa??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Neuvolassa mitattiin alkuviikosta rv22+1 sf mitaksi 25cm!!! Että " pikkasen" menee yläkäyrien yläpuolella...Onko muita kenellä huitelee myös? Mitkäs ne sivut olikaan josta sai katsoa tilastoja tai mm. tietoa?? Oulun yliopistonsivut tai jotkut?

Kommentit (4)

Vierailija

Ne sivut taisi olla Tekay.fiNoihin sf-mittoihin ei kannata kauheasti tuijottaa, kun nekin vaihtelee riippuen mittaajasta.

Itse käynyt suuren sf-mitan vuoksi äitiyspolilla ja siellä ei edes sf-mittaa oteta vaan koko katsotaan ultralla.Täällä sf mitta on ollut suunnilleen sama kuin viikotkin.

eli 26+3 oli 27cm28+4 oli jo 31,5cm

32+4 oli sf 33cm

34+5 katsottiin vain ultralla ja vauva 2,5kg

35+5 sf 36cm, mikä on aika reilusti yli käyrän, mutta vauva kuitenkin n. 2,7kg

Vierailija

Mä en ole oikein ikinä ymmärtänyt tuota SF-käyräasiaa, että miten se voi olla vertailukelpoinen eri kokoisilla ihmisillä. Luultavasti sen etenemistä seurataan henkilökohtaisesti eli jos tulee joku selkeä hyppäys tai lasku, niin sitten ruvetaan seuraamaan tarkemmin.Itselläni mitattiin eilen 37 cm rv:llä 37+1. On kuulemma korkea luku ja ensi viikolla menen toiseen kokoarvioon, missä sitten päätetään etenemisestä. Vauvan kooksi arvioitiin edellisessä ylimääräisessä ultrassa yli 4,5 kiloa, joten haluavat varmistella, että täytyykö käynnistää koska, jos ei rupea luomusti syntymään viimeistään la:na.t. Jogu (37+2)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat