Hunksit yms. ällöttävät minua! Muita?

Vierailija

Siis nämä tanssivat ja vaatteitaan vähentävät miehet, jotka luulevat olevansa seksikkäitä. En näe yhtään seksiä niissä äijissä, eivät ole tainneet kuulla, että less is more tässäkin tapauksessa. Kyllä miesten seksikkyys on aivan jossain muualla kuin trimmatussa vartalossa. Lähinnä vain nolottaa heidän puolestaan. Sitä paitsi mukana on vielä miehiä, jotka kasvojensa puolesta ovat jopa vähemmän hyvännäköisiä.

Tykkäävätkö muut naiset todellakin katsella tuollaista ala-arvoista roskaa?

Kommentit (8)

Vierailija

En todellakaan pidä kauniina ja kiihottavina noita muka-namuja siloposki poikia!

Raavaalla työllä lihaksesnsa hankkineet ja muutaman päivän parransänki leuassa saa multa pisteet, eikä mitkään neitimäiset lanteenheiluttajat!

Vierailija

mutta en muutenkaan tykkää tästä nykymenosta, missä seksiä tungetaan joka tuutista ja kaikkien pitäisi harrastaa sitä kaikkien kanssa ja joka paikassa. Muuten olet täysin epänormaali ja estoinen yksilö!

yöks!ja sitten puhutaan vielä yksilönvapaudesta... mutta vapaus elää ilman tätä seksivyörytystä ei tunnukaan olevan oikeanlaista vapautta!

Vierailija

Olen myös sitä mieltä, että seksikkyys on jotain ihan muuta. Olkoonkin klisee, mutta enimmäkseen mielestäni korvien välissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat