♥ > ♥ <SYYSSÄTEET ja perjantai< ♥ > ♥

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Mulla on toinen luomukierto alussa, ja ensimmäinen kesti 27 päivää. Söin Femodenia, joka ei ole ihan pahin kierron sotkija. Ensimmäinen luomuvuoto kesitikin sitten kokonaiset kolme päivää (aikaisemmin kuusi päivää). Eli vähän kai kroppa tässä opettelee tavoille.Itse kyselin samaa jokin aika sitten ihan tuolla " avoimilla foorumeilla" , ja osoittautui, ettei kaikilla kierto todellakaan lähtenyt rullaamaan. Jollakin taisi olla kierto yli 60 päivää ja muutamalla muullakin kovin epäsäännöllinen (jotain 27-44 päivää ja sitä rataa). Jollakin taas oli tärpännyt heti ekasta kierrosta. Tarinan opetus lienee, että tämä on tosi yksilöllistä.Kannattanee siis varautua siihen, ettei kierto heti lähde rullaamaan, ja ettei välttis heti tärppää... vaikka tietenkin pidetään kaikki maailman peukut pystyssä, että siulle ei sitä ekaa luomuvuotoa nyt tulisi piiiiiitkään aikaan!

Vierailija

Perjantaita siskot! :)

Kummallista, kun mulla on kp 20 ja luulin, et ovis ois ollut tasan vikko sitten, mutta nyt tuli aivan sellanen olo tossa aamulla, et se ois nyt... Limoista (kiva sana tosiaan) päätellen ainakin... Tulkitsenkohan mä kroppaani nyt aivan väärin... Loogisempaa ois, että se ois ollu sillon viime perjantaina, mutta nyt en taas tiiä. Pitää vaan keikistää ukko illalla sänkyyn ja peuhata ihan varmuuden vuoks jos se oiskin nyt vasta... :)

Mä lueskelin äskön eilisen illan viestit ja harmittaa niin vietävästi, kun en saanut auki sitä Big Brotherin synnytys videoo... Pitää koittaa vielä uudelleen. Koneessa vissiin jotain vikaa.

Nyt pitää mennä suihkuun, et kerkeen, mun pitää vielä iltavuoroon tänään. :(Rattoisaa viikonlopun alkua koko porukalle!

Vierailija

[color=blue]Se on sitten perjantai ja viimeinen työpäivä onnellisesti takana taas tältä erää. Ens viikolla sitten taas koulun penkille ja täytyy myöntää että oon kaivannut sinne.Tervetuloa uudet tulokkaat joukkoon iloiseen! Meitä kaikkia tarvitaan!Vkonlopun suunnitelmissa on musta aukko eli ei suunnitelmia. Mies luultavasti lähtee merelle, mutta siitäkään ei oo varmuutta.Saatan tulla poikkeemaan illemmalla ennen IDOLS:ia. HeiHei![/color]-Taelsa-

Vierailija

meidän oven kohdalla...toisaalta tää on ärsyttävää, testaamisellahan se selviäis,mut jotenki vaan haluaa vielä vähän oottaa...eli 30/? (28 pillereissä)aatellu et ehkä viikon oottaa jos ei silloon vieläkään näy ni sit jos...Ihan mielenkiinnosta kyselen et miten muilla jokka pillerit on lopettanu niin eka kierto kesti??mut eipäs tuulian päivään sit kummempia ku pyykinpesua ja haaveilua :)

Vierailija

[color=tomato]Ilman muuta mukaan mahtuu!! :)Ellille pahoittelut; niinkö siinä nyt kävi.. :/ No, nyt hoidat itsesi parempaan kuntoon ja toivottavasti kivut helpottavat niin että sitten voit palailla asiaan ja jospa sitten olisi viimein vauvan aika! Voimahalit ja tsempitykset sinulle!!Täällä alkaa luultavasti viimeinen viikko tätä kiertoa, tai sitä rataa.. (nyt kp jotain 20? ja edellinen oli 24, sitä edelliset 27 ja 28..) Jos täti odotetusti kurvaa paikalle ensi viikolla, ja seuraava kierto on suunnilleen samanpituinen, niin se on se viimeinen kierto. JEE! Tädin ilmestyttyä alan kyllä rakennella aamukampaa.. ;D Hih. *lauleskelee*Tänään leivoin pätkis-kääretorttua ja NAM! Kyllä oli hyvää!! :)Juu, juu, kohta onkin siirryttävä Idolsien pariin.. ;D Joten mukavaa perjantai-iltaa kaikille ja +++++säteitä ihan joka iikalle!! :)

toivottaa ihmeellisen hyväntuulinen listaemonne.. (mistä lie johtuu.. joku hetkellinen mielenhäiriö vissiin, no, kyllä se rimakauhu sitten varmaan huomenna iskee vuorostaan ;D) ♥ ♥ ♥[/color]

Vierailija

Aivan ihana syksyinen ilta, vettä ropisee ja on pimeätä eli täydellinen ilta nauttia sisällä kynttilän valosta. Ja tietty piipahtaa täällä koneella!Venlalle pahoittelut tädistä, jos se akka sinne kunnolla saapui. Toivotaan tietenkin, että olisi ovella huomannut, ettei ole tervetullut ja kaartanut pois.Hienoa Jaja!! Nyt vaan toivotaan, että pikkukaverit ovat löytäneet tiensä perille. bdbdTuulia, oikein nostan sinulle hattua, että olet noin kärsivällinen testaamisen suhteen. Minä kun olen aikamoinen hätähousu, enkä ole malttanut odottaa.. *nolona* Mulla eka kierto pillereiden jälkeen oli 30, toinen 24 ja kolmas 25, ainakin täällä hormonitoiminta siis etsii paikkaansa. Ennen pillereitä kierto oli melko säännöllisesti 27. Mutta toivotaan, että sinulla olisi siellä se paras syy tädin poissa pysymiseen!Ellille suuret pahoittelut negasta. *halaa* Mutta ehkä se sitten on parempi niin, että hoidat itsesi kuntoon, jotta jaksat sitten myöhemmin vauvan kanssa. Tosi surku kuitenkin. Jaksamista hoitoihin ja hyviä vointeja. *heiluttaa*Mukava, että säteiden maine on kiirinyt ja teitä uusia on joukkoomme taas saapunut. Tervetuloa siis Serafi, s.m.r ja Hannako!Jadelede; ihanaa, kun meidän listaemo jaksaa olla niin aktiivinen ja pirteä palstailija!!Juu, taidan palata niiden kynttilöiden pariin.. Saatan poiketa vielä myöhemmin.Kaikille säteille ihanaa perjantai-iltaa!

Vierailija

niin kuin olisin jo kerran tänään elänyt tämän tilanteen...

Eli taas huusin heipat ovelle rynnivälle miehelle(sulkapalloilemaan läks) ja saattelin lapsosen höyhensaarelle... Niin ja ihan samallalailla koira lämmittää nilkkoja pöydän alla kuin päivälläkin... hihi =)Johan sitä nyt tieten ennätettiinkin kaikki viis tuntia toisiamme nähdäkin ja jonninsorttista epämääräistä keskustelua saada aikaan hänen työpäivänsä kulusta sen hallitun kaaoksen keskellä mikä meidän taloudessa on irrallaan? Onko muilla havaittavissa samansorttista ilmiötä taloudessa...??? ;)Oliko tuossa yllä olevasta kappaleesta yhtään selvää sanaa...

*pyörittää päätään *

Uskon että saattelen itsenikin piakkoin höyheniä laskemaan... ZZZAnyway, Iso kiitos teille kaikille lämpimästä vastaanotosta! Ootte ihania!Sellaista olisin kysynyt niiltä jotka aamulämpöjä mittailee, että kuinka monen kymmenyksen heittoja teillä on ollu oviksen tiimoilla normilämpöön verrattuna?

Kierron " palautumisesta" pillereiden jälkeen...

Siitä on niin pitkä etten muista...

Jätin pillerit pois jo 1,5v ennen meidän Tirriäisen alullepanoa(ironinen sana..hihi) ja synnytyksen jälkeen en suostunut " vapaaehtoisesti" pumppaamaan hormoonia sisuksiin...

Mutta synnytyksen jälkeen 3kk(imetin vain vajaa 2kk) ja täti napsahti kylään ja siitä on vieraillut tasaisesti 27-29 kierrolla kunnes tuli tämä 33 piikki...Mutta muru!

Tää painuu peiton alle piiloon pahaa maailmaa!

Kauniita unia, autoja ja junia!!

Huomenna mennään vauvauintiin...

Tai no tää istuu altaan laidalla...Ötyjä!-S-

Vierailija

Heippa ja ilmoittaudun lukuisaan joukkoonne täällä kovasti vauvakuumeisena!

Asustetaan omakotitalossa etelä-pohjanmaalla ja toista lapsosta kuumeillaan, esikoinen täyttää 2vuotta marraskuussa. Yritys aloitettiin kuukausi sitten, eli silloin jätin pillerit pois ja shumit kurvasivat toivotusti tällä viikolla. Toivotusti siksi, että nyt on todistettu oman hormonitoiminnan alkaminen, eli olen jälleen hedelmällinen! ;o)

Olen kotiäiti tällä hetkellä ja toivotaan, että pikkukakkosen LA voisi ajoittua johonkin ennen ensi vuoden marraskuuta, eli ihan vaan rahan takia näin, jotta saisin edes jotain rahaa (kotihoidontukea ja sit äippärahaa) koko ajan, eikä tarttis stressata ihan rahattomuudesta. Tarkoitus kun on olla hoitamassa jälkikasvua kotona mahdollisimman pitkään, mies kun tekee työtä tien päällä ja on paljon töissä, epäsäännöllisiin aikoihin. Pysyy joku rytmi ja yhteys tässä perheessä yllä. Ja tämä on osoittautunut hyväksi systeemiksi, nähdään isiäkin mahdollisimman paljon, aina kun kotona on!

Täytynee tältä erää lopetella, mutta on mukava hypätä mukaan joukkoonne. Esikoista odottaessa olimme täällä tiivis ryhmä " marrasmammat03" ja edelleen kirjoittelemme tiiviisti toisillemme yahoon omalla listallamme, joten vertaistuki kunniaan taasen!

Hyvää viikonloppua!

Vierailija

Olen jo hetken käynyt lueskelemassa eri " porukoiden" juttuja ja teidän Syyssäteisläisten jutut jotenkin vaan kolahtaa minuun, joten mielelläni liittyisin joukkoonne kivaan ja kirjavaan! =)Sain juuri lähdetettyä ukko kullan (30v) ruokkikselta takas tienaamaan ja meidän rakkauden hedelmän(tyttö 9,5kk) päikkäreille... Näin ollen on hetki aikaa kirjoittaa jotain teille...Eli, Syyssäteiden kuumeilijavahvuuteen tahtoisi ilmoittautua 29v mami Etelä-Pohjanmaalta! Ollaan miehen kanssa oltu yhdessä reipas 5v, josta naimisissa hiukan yli 3v.Meidän " ensimmäinen-lapsi" on 3v. westi tyttö ja tuorein tulokas joka tällä hetkellä pinniksessä tuhisee, " haettiin" perheeseen tammikuussa!

Eli meidän perheessä jyrää akkavalta!!! ;)Ja nyt se sitten hyökkäsi päälle puun takaa...

Vauvakuume...

Taas...tai oikeastaan nyt jo...

En sitä ihan vielä osannut odottaa...Minkäs teet...Tämän kuun alussa oli eka ovis, jolloin päätettiin ampua ns. kovilla! ;)

Pinniksessa tuhisijan kanssa asia oli niin yksinkertainen, että naps ja kops, eka kerta ja rouva oli siunatussa tilassa...

Ja omaa hölmöyttäni, en edes suonut sijaa ajatukselle , etteikö tämänkin prokkiksen kanssa kävisi juuri samoin...

Eilen oli menossa kp 33/27-29 kunnes sitten tuli todellinen realitycheck!

Ferrari kaahas pihaan 200km/h tätskä kyydissä... Ja parkkas tohon mein oven eteen... Enkä tiiä koska suostuu siirtyyn...

Sain pienen palan tietoisuutta siitä miltä tuntuu kauan lasta yrittäneistä...mutta vain pienen palan...Silti, nyt ei jäädä tuleen makaamaan vaan mennään pää pystyssä kohti uusia haasteita!

Kanssasisarille reilun kokoinen hali ja piinailijoille rutkasti +onnea ja kaikille tasapuolisesti riemukasta perjantaita!

Päätän raporttini täältä tähä! =)

-Serafi-Vierailija

[color=fuchsia]Tervetuloa joukkoomme Serafi, hannako ja m.r.s:) Kivaa, että porukka toisesta päästä lisääntyy kun se samaan aikaan myös toisesta päästä harvenee plussien myötä.Tuulialle edelleen peukut pystyssä bdbdbd, että pysyisi se täti poissa.Elli: Harmi, ettei plussaa tullut, mutta toivottavasti saat nyt noilla lääkkeillä ne inhat säryt pois. Ja tervetuloa myöhemmin sitten uudelleen joukkoomme!Noista raskautumissuunnitelmista kun oli puhetta, niin meilläkin kaksi ekaa saivat alkunsa heti. Tätä kolmosta sitten yritettiin kolme kiertoa ennen tärppiä ja tärppi tuli ekassa tikutetussa kierrossa. Sillähän se tädin saapuminen viimeeksi niin koville ottikin kun kaikki keinot oli kuitenkin käytössä... Mutta jospa se jossain vaiheessa taas napsahtaisi ja luonnettahan tämä odotuksen odotus vain jalostaa;)[/color]

Vierailija

ajattelin ensin että olin ilmoittautunut väärään pinoon ja sitten mietin notta mitä jos vaihtaisin nikin pikkasen kauniinmmaksi... ;)

Mutta palataan asiaan...

Pinniksestä kuuluu mamille kutsuhuuto!

Halen..

-S-

Vierailija


Nyt tulee viikonloppu todella tarpeeseen! Väsymys on ollut tällä viikolla melkoinen. Heikkoina hetkinä lankean jopa miettimään, että haluanko todella vielä vauvan tähän valvottamaan¿ mutta ne ajatukset menevät aika nopeasti ohi =)Sain kuin sainkin siirrettyä meikäläisen työreissun niin, ettei mene heti ensi kuussa ensimmäinen yrityskierto reisille. Tosin aika moni muu asia vaatii nyt uudelleenjärjestelyjä¿ kierron on kyllä nyt parasta pysyä radoillaan, tai näytän sille, mistä kana pissii!Ja edellisestä voikin päätellä, että tänään ei ole miulla mitään asiaa. Poistun takaisin työasioiden pariin. Takaisin sitten taas maanantaina viikonloppureissun jälkeen. Kaikin puolin positiivista viikonloppua toivottelen, kaikille tasapuolisesti!

Vierailija

[color=tomato]Olitkin tainnut ilmoittautua joku päivä sitten tuonne meidän listalle (eri nimellä) ja äsken sitä vilkaisin, niin oli viestin kirjottajaksi muuttunut Serafi. :) Olen lisännyt sinut jo listaamme siis.Tännehän mahtuu, tervetuloa siis! :) Meillä on mukavasti väkeä ja keskustelua ja kaikenlaista. Oikein mukavaa väkeä, ja kun meitä on ns.moneen junaan (esikoisen kuumeilijoista niihin, joilla on jo useampi ennestään..), niin monipuolista juttua tulee! Kiva, että Säteet tuntuivat sinusta " omalta" porukalta :)Oikein plussarikasta syksyä sinullekin! Itsellä tuo kolmosen yritys alkaa vasta reilun kuukauden päästä ([b]Jaja[/b] -aamukampaa ei muuten VIELÄ ole.. ;D kiva kuulla, että sinullakin parempi päivä tänään +peukutukset!!) ja oletus on tietenkin, että siitä ekasta yrityksestä tärppäis.. *huok* kun kaksi ekaakin sai alkunsa suht nopeaan, niin.. Olisikin niin helppoa!!! ;) Mutta toivotaan parasta.. peukutukset sinullekin uuteen kiertoon!Eipä taas muuta tällä kertaa.. ;)[/color]Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat