Monelta loppuu paasto tänään?????????

Vierailija

Kommentit (13)

Vierailija

Mikä saa ihmiset hurahtamaan vanhaan satuun, ja uskomaan sen " totuuteen" . Tarkoitan tällä lähes kaikkia uskontoja. Ihan yhtä hyvin voisi väittää, että muumit on totta ja keksiä, että kuoleman jälkeen pääsee muumilaaksoon, jos elää yhtä hyvin kuin muumimamma. Voi jeesus.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:
Onks nyt joku ortodoksinen paastokausi ennen joulua?
Muslimien paasto. Ortodoksinen paasto kestää vuorokaudet läpensä, ei siis lopu yön ajaksi niin kuin ramadan.

Vierailija

AP:kaan ei yrittänyt käskeä muita uskomaan omaan juttuunsa tai vaatinut muita paastoamaan tms. Periaatteessa kysymys on sama kuin " Monelta aurinko laskee tänään?" ja se on klo 17:54 Helsingissä.Ja uskon asia on juuri sitä, uskon asia. Ei sitä voi toiselle selittää. Jos ei pakkokäännytä toisia eikä satuta ketään, kukin uskokoon mihin tahtoo.

Vierailija

Mielestäni kaikki yhtä hurahtaneita.Mutta tätähän ap ei kysynyt. Paastolla on syvä ja tärkeä merkitys uskovalle, se on tärkeä juttu ja kunnioitan jos joku oikeasti haluaa näin tehdä.

Paasto loppuu kun aurinko laskee, mutta tarkkaa aikaa en tiedä. Viiden kuuden maissa?

Vierailija

ja moniarvoisuuden merkityksen miettimistä. Ei tuolla lailla kukaan avaudu sulle. Ja eikö sulle ole pienenä kotona opetettu pitämään mölyjä mahassas? Toisella kysymyksenasettelulla olisit saattanut saada vastauksen, mutta riitaa haastamalla saat riidan vain aikaiseksi.

Vierailija

Auringon nousu ei tarkoita sitä, että aurinko paistaisi siniseltä taivaalta. Aurinko siis nousee vaikka sitä ei pilvien takaa näkyisi.

Vierailija

Mutta. Nyt halusin esittää asian suoraan ja ärsyttävästi. Ja minulla on siihen oikeus. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen, samoin uskovilla, mutta kysyin vain miksi he tekevät niin? En kieltänyt paastoamasta ja uskomasta satuihin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat