Vierailija

Kommentit (12)

siellä on paljon kivoja ruokailusettejä (tabletit, lautasliinat, puikot kuudelle) puoli-ilmaiseksi. Myös isoja pöytäliinoja, tilkkutäkkejä, sen sellaista löytyy. Jos tykkäät kalligrafiasta tms. tuotata siveltimiä ja tussia. Teeastiastosetit on aivan ihania, mutta itsellä ei mahtunut matkalaukkuun. Shakkeja, mah jongeja tms. pelejä on kanssa aivan upeita. Riippuu myös vähän mistä tykkää, uutuus-dvd-leffapiraatteja saa alle euron kappale jne.Ei nyt äkkiseltään keksi muuta, tavarapaljoushan on valtava ja etenkin Hong Xiaolla, Xiu Shuilla tai Ya Showlla on todella halpaa - kun tajuaa tinkiä riittävästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis sellaisia pieniä lasisia korkillisia pulloja, joiden sisään on piirretty/kaiverrettu jokin maisema, kuvio tms. Olivat yllättävän söpöjä (ja siis eihän näitä tarvitse siihen tupakkaan käyttää...).Ja sitten Luis Vuitton yms. kopioita tietty...

Ihan, ihan erilaista kuin Suomesta saatavat. Tietty jos ei teestä tykkää, niin sitten ei.Ehkä jotain silkkituotteita? Ja voi jos joku joskus jaksaisi raahata jonkun makean ruukun tms. mukanaan, mutta painavat niin pirusti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat