Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kannattaisi pyytää tuliaisiksi Pekingistä?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

siellä on paljon kivoja ruokailusettejä (tabletit, lautasliinat, puikot kuudelle) puoli-ilmaiseksi. Myös isoja pöytäliinoja, tilkkutäkkejä, sen sellaista löytyy. Jos tykkäät kalligrafiasta tms. tuotata siveltimiä ja tussia. Teeastiastosetit on aivan ihania, mutta itsellä ei mahtunut matkalaukkuun. Shakkeja, mah jongeja tms. pelejä on kanssa aivan upeita. Riippuu myös vähän mistä tykkää, uutuus-dvd-leffapiraatteja saa alle euron kappale jne.Ei nyt äkkiseltään keksi muuta, tavarapaljoushan on valtava ja etenkin Hong Xiaolla, Xiu Shuilla tai Ya Showlla on todella halpaa - kun tajuaa tinkiä riittävästi.

Vierailija

Siis sellaisia pieniä lasisia korkillisia pulloja, joiden sisään on piirretty/kaiverrettu jokin maisema, kuvio tms. Olivat yllättävän söpöjä (ja siis eihän näitä tarvitse siihen tupakkaan käyttää...).Ja sitten Luis Vuitton yms. kopioita tietty...

Vierailija

Ihan, ihan erilaista kuin Suomesta saatavat. Tietty jos ei teestä tykkää, niin sitten ei.Ehkä jotain silkkituotteita? Ja voi jos joku joskus jaksaisi raahata jonkun makean ruukun tms. mukanaan, mutta painavat niin pirusti.

Uusimmat

Suosituimmat