Vierailija

Mitä lisäkustannuksia tästä käytännössä tulee? Onko muille käynyt näin? Kokemuksia asiasta kaipailisin.

Kommentit (10)

vaan siitä, mikä summa paketin päällä lukee ja sekin näyttää vaihtelevan, että joskus siihen ei kiinnitetä huomiota ts. ei jää tulliin. Ja joskus taas on tullissa jotain avattukin ja todettu, ettei ole niin arvokasta, että pitäisi tullata (ts. lasku ollut sisällä). Minä tilaan paljonkin tavaraa EU:n ulkopuolelta ihan itselle. Siis vaatteita yms. ja välillä sitten juoksen tullissa. Mitäs siinä!Tosin niinkuin joku laittoi, että materiaali tms. vaikuttaa tosi paljon tullin määrään. Esim. posliini on halvempaa kuin lasi ja muovi paaaljoon kalliimpaa taas kuin noi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kolmas paketti jää tulliin. No, mitäs siinä. Käyt hakemassa ja maksamassa.Tosin vaatepaketti on varmaan paljon isompi, joten jää kiinnittää huomiota helpommin. Eksä tilasi leffoja, Cd:tä jne.

kirjoittanut paketin arvon todellisuutta paljon alemmaksi. Ja tulli aika mitätön. Ainakin urheilupiireissä osaavat hyödyntää ulkolaisia liikkeitä EU;n ulkopuolella ja liikkeet haluaa myydä, joten fiksaavat noita lähetteitä sen mukaan, että tulli ei puutu.

asutko jossain, jossa ei ole lähistöllä tullia tms.? Kun meillä ei tasan tarkkaan noin homma toimi, sillä jos tulli hoitaa tullauksen ja posti tuo sen kotiin, niin hintaa tulee lisää 16 ja risat euroja :-( jonain huolitsijamaksuina yms. Eli silloin kyllä mieluusti hoitaa itse tullauksen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat